Regionsleder Oslo

Top Temp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsselskap og har eksistert siden 1990. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen samt DNV sertifisering for rekrutteringspersonell. Mer enn 3000 personer ble i 2015 rekruttert eller innleid via Top Temp.

Vi tilbyr rekruttering til faste stillinger og utleie av personell innen våre spesialområder engineering, IT, finans/økonomi og merkantile stillinger.

Vi bemanner fremtiden!

FirmaTop Temp for Kvalitetskontroll
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Kvalitetskontroll AS er leverandør av kvalitetssystemer og konsulenttjenester relatert til bygg og anleggsnæringen.

Med fokus på kvalitet og brukervennlighet tilbyr vi effektive systemer uten behov for tidkrevende opplæring. Vi har bransjeerfaring og vet hvordan systemer skal fungere i hverdager med tidspress. Vi er et selskap i vekst i Øygarden kommune utenfor Bergen. Våre ansatte har lang erfaring fra bygg og- anleggsbransjen.

Vokser!

Kvalitetskontroll AS vokser og ser i dag etter en regionsansvarlig for Oslo omegn. Vi søker deg som kan ta selskapet til nye høyder, og øke markedsposisjonen i Østlandsområdet betraktelig. Du skal være en troverdig og engasjert ambassadør for selskapet og trigges av å jobbe mot mål og skape resultater. I bagasjen har du allerede et stort kontaktnettverk i bygg og- anleggsbransjen. Det vil være en vesentlig betydning for at du skal lykkes hos oss.

Kvalifisert!

For at du skal være kvalifisert for rollen som regionsansvarlig hos oss er det ønskelig med bransjeerfaring innen bygg og- anlegg, og et pluss om du i tillegg har fagbrev. Du må kunne vise til gode salgsresultater over tid og være en selger til fingerspissene som trigges av direktesalg. I tillegg er du uredd. Så uredd og trygg på deg selv at du evner å forhandle med alt fra små bedrifter til kjeder og større konsern. Du vil ha ansvar for store kontrakter og rammeavtaler. Du er vant med tøffe krav og budsjetter, og jobber strategisk og målbevisst for å nå dine mål. Du er profesjonell og selvstendig og drives av egen vinning.

Oppstart!

I oppstartsfasen vil du jobbe tett med vårt hovedkontor og team i Bergen for å få de beste forutsetninger til kunne ta over Østlandets markedsandeler. Du må jobbe selvstendig og legge opp dine dager selv med møtevirksomhet og salg fra hjemmekontor. Du må disponere egen bil. En slik rolle krever stor grad av viljestyrke, selvstendighet og prioriteringer i hverdagen for å oppnå budsjettkrav.

Vi tilbyr!

Du vil få en unik mulighet til å bygge opp og drifte Østlandsregionen. Har du en gründerspire i magen og en forkjærlighet for salg vil dette være stillingen for deg. Du vil få gode betingelser, og muligheten til å legge opp din hverdag slik du ønsker. Det vil være reising og møtevirksomhet hovedsakelig på Østlandet med en solid og tett oppfølging fra dine kollegaer i Bergen. Vi vurderer søkere fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

Husk å registrere din profil fullstendig, samt last opp alle aktuelle dokumenter du måtte ha tilgjengelig; CV, attester, vitnemål og kursbevis.

Følg med på vår hjemmeside hvor vi utlyser nye og spennende stillinger jevnlig.

Velkommen som søker!

Søk her

Spørsmål om stillingen

Yvonne Lien

Rekrutteringsrådgiver

Telefon

982 65 593

Wenche Søgaard Moen

Senior Rekrutteringsrådgiver

Telefon

922 56 058

Vis flere stillinger: