Rådgivende ingeniør Bygg

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter.
I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø.

FirmaÅF Engineering
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist24.05.2017

Om oss:

Bygg er lokalisert i Oslo og i Lillestrøm. Avdelingen består totalt av 16 medarbeidere, og inngår i forretningsenheten Bygg og Industri som til sammen er 185 ansatte.

Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF Engineering er i sterk vekst og fremgang og satsingen innenfor byggeteknikk og er et sentralt fokusområde for selskapet. Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert medarbeider som ønsker å være med på vår videre utvikling og vekst.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte. Vi har en aktiv personalklubb, mulighet for leie av bedriftshytter, interne arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer med vår personalklubb. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en fleksibel arbeidstid.

Bli en del av vårt team!

Vi ønsker å øke vår bemanning innenfor konstruksjonsteknikk, i første omgang med erfarne sivilingeniører/ingeniører til våre Oslo og Lillestrøm kontorer. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du er selvstendig og kan være disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Vi søker etter erfarne byggeteknikkere, gjerne med mer enn 8 års erfaring innen konstruksjonsfag, bygg- og anleggsområdet. Evne til å jobbe selvstendig og i faglige team med yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. Du må snakke og skrive flytende norsk.

Hva kan vi tilby?

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern.
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid.
  • Allsidige og utfordrende prosjekter.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
  • Muligheter til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglige karriere.

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineerings spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Øyvind Munthe-Kaas ( oyvind.munthe-kaas@afconsult.com / 91386419)

Søk stilling

Vis flere stillinger: