Erfarne VA-rådgivere, Oslo

COWI AS er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med om lag 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene er delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI AS er en del av COWI gruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist15.05.2017

Vi søker engasjerte og erfarne VA-ingeniørere

COWI har Norges største fagmiljø innen fagene vann og miljø. Vi teller nå over 230 stykker. Vår størrelse og kompetanse gir deg mulighet til å delta på prosjekter både i inn- og utland. Alt fra mindre enkeltstående VA anlegg og renseanlegg til større samferdselsprosjekter og utvikling av flyplasser. Vi er i sterk vekst og satser spesielt på kvalitet i rådgivning, gode kunderelasjoner, faglig utvikling, innovasjon og bærekraftig byutvikling.

Vi tilbyr spennende stillinger innen prosjektledelse og/eller rent faglige spesialiststillinger. Vi er opptatt av at du lykkes i din arbeidshverdag og gir deg profesjonell opplæring, karriereplanlegging og kurs er for å videreutvikle din kompetanse. På den måten kan du ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Dine arbeidsoppgaver

Som erfaren VA-rådgiver i COWI skal du jobbe med VA-teknisk rådgivning og/eller prosjektledelse i sentrale VA-og/eller infrastrukturprosjekter. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling.

Vi søker deg som har erfaring innen:

  • Prosjektering av VA-anlegg
  • Erfaring med tverrfaglige prosjekter
  • Prosjektledelse og prosjekteringsledelse
  • 10 års relevant erfaring
  • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/anleggsteknikk
  • God kjennskap til prosjektstyringsverktøy
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner

Arbeidssted: Oslo
Kontaktperson: Avdelingsleder Tomas B. Torsen, tbt@cowi.com 47 918 21 435

Søknadsfrist: 15. mai 2017

Søk her

Vis flere stillinger: