Daglig leder til nysatsing

Bolig er dyrt i Oslo. Garasjekjeller AS bygger garasjer med kjellere for oppbevaring og arbeidsrom slik at alt inneareal kan brukes til bolig. Slik sparer kunden penger, energi og eplehage. Etter stort oppslag i Aftenposten ekspanderer vi nå hurtig i hovedstaden og trenger deg til å innta hele landet.

FirmaGarasjekjeller
FylkeOslo
Søknadsfristasap

Vi søker en tusenkunstner full av energi å bygge selskapet opp til nasjonalt nivå. Det innebærer markedføring og salg, koordinering av innkommende prosjekter med tilknyttede entreprenører, arkitekter og samarbeidspartnere for ferdigmoduler Lettklinkbetong (www.lkb.se) og Igland Garasjen (www.garasjer.no).

 Oppfinnsomhet og ståpåvilje verdsettes høyere enn erfaring i vår felles gründeraktivitet. Grei grunnlønn og rask opptjening til 50% medeierskap etterhvert som vi vokser.

Vi kan tilby

Først grunnlønn 15.000 pr mnd. + resultatlønn for gjennomførte prosjekter, så vanlige lederbetingelser for tilsvarende bedrifter i tillegg til din avkastning som 50% eier av firmaet. Vi forventer 100% innsats og arbeidstid for firmaet. Påvist energi og oppfinnsomhet teller like mye som karakterer og erfaring fra byggebransjen.

Krav til søker

Hovedsaklig oppfinnsomhet og handlekraft. Erfaring med markedsføring, salg, bygg/anlegg en fordel, men ingen nødvendighet.

Kontaktperson for stillingen

Henrik Wiig (Styreleder)

E: henrik@garasjekjeller.no

T: 47757509

Søknad sendes:

Send søknad med CV og attester/karakterutskrift til henrik@garasjekjeller.no ASAP.

Vis flere stillinger: