Avdelingsleder Miljø Fredrikstad

COWI AS er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med om lag 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene er delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI AS er en del av COWI gruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist28.04.2017

Søker du nye utfordringer? COWIs avdeling for Miljø i Fredrikstad søker ny avdelingsleder.

Vi kan tilby en spennende lederstilling i ett av Norges største fagmiljø innen Miljøfaget. Som avdelingsleder får du gode forutsetninger for å utvikle teamet ditt faglig og sosialt. Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs du ønsker for å utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Avdelingen består i dag av 8 personer som har sitt virke hovedsaklig innen rådgivende virksomhet og offentlig forvaltning innen, forurenset grunn, vannmiljø, byggavfall, miljøkartlegging, HMS og SHA.

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å skape resultater gjennom den daglige oppfølgingen av avdelingens prosjektportefølje og innfri avdelingens/prosjektenes lønnsomhetsmål. Det forutsettes at avdelingsleder balanserer sin tid mellom leder-/utviklingsoppgaver og debiterbar tid. Dette forutsetter effektiv bruk av avdelingens kompetanse og ressurser samt veilede medarbeiderne og prosjektledere i det daglige arbeidet. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder er viktig. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide med andre avdelingsledere og kompetansemiljøer i COWI.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger. Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi leter etter deg som har solid erfaring fra Miljøfaget. Du forstår at motiverte og engasjerte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Du er god på å legge til rette for et tett samarbeid i egen avdeling, innenfor eget forretningsområde og andre divisjoner. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Det er en fordel om du har naturfaglig utdanning fra universitet eller høgskole, og relevant erfaring innen linjeledelse eller prosjektledelse.

Søknadsfrist 28.04.2017

Ved spørsmål om stillingen kontakt:

Vice President region Miljø og Avfall, Vidar Valen

VIV@cowi.com

Tel: +47 482 82 998

Søk stilling

Vis flere stillinger: