Teknisk Ansvarlig

ESSVE utvikler og markedsfører et bredt sortiment av produkter og løsninger innenfor festeteknikk.

I nært samarbeid med forhandlere, proffe håndverkere og industrikunder tar ESSVE frem innovative løsninger som gjør kundens hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom. Hvert produkt som utvikles er en løsning på en utfordring hentet fra kundenes virkelighet. Vissheten i det løftet bygger på det tette og unike samarbeidet med skandinaviske håndverkere.

ESSVE har egen virksomhet i ti land og har ca. 200 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Kista, Stockholm. Vårt sentrallager ligger i Ulricehamn.

ESSVE samarbeider med forhandlere og har ingen egne utsalgssteder. ESSVE inngår i det børsnoterte selskapet B&B TOOLS.

FirmaEssve Norge
FylkeAkershus, Akershus
StedKolbotn
Søknadsfrist15.05.2017

Er du teknisk kunnskapsrik, fremoverlent, og har forståelse for festemidler, da ønsker ESSVE deg!

Vil du være en del av Norges sterkeste varemerke innenfor byggebransjen?

Vår ledende posisjon er skapt av engasjerende, kunnskapsrike og lidenskapelige mennesker. Bli med på vår vekst i et spennende marked.

I rollen som teknisk ansvarlig rapporter du til daglig leder. Din arbeidsplass blir på vårt kontor i Oslo-området. Du kommer til å ha en sentral rolle i en flat organisasjon. Det vil inngå en del reisevirksomhet til stillingen, derfor søker vi deg med vilje og mulighet for å reise i hverdagen.

Som teknisk ansvarlig har du ansvaret for å forsterke ESSVE `s posisjon på teknisk krevende innfestning. Du bedriver oppsøkende virksomhet hos blant annet tekniske konsulenter, ingeniørfirmaer, arkitekter og andre viktige aktører innenfor det foreskrivende ledd.

Du har ansvaret for produkttekniske spørsmål og konstruksjonsrådgivning til sluttkunder, konstruktører og internt salgskorps.

Samtidig som du samarbeider med dine trivelige kollegaer i Norge har du et ustrakt samarbeide med produktavdelingen og teknisk personale i morselskapet ESSVE Produkter AB. Ditt fokus er å holde orden på lovkrav og markedskrav i forhold til våre produkter, støtte våre selgere i tekniske spørsmål, og etablere langsiktige relasjoner med det foreskrivende ledd.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Etablere kontakt, skape langsiktige relasjoner og aktivt selge våre løsninger til konstruktører, konsulenter og andre roller med foreskrivende ansvar.
  • Gi teknisk rådgivning til foreskrivende og kunder vedrørende valg av produkt, dimensjonering og holdfasthetsberegning.
  • Støtte vårt salgskorps, kundeservice og NOBB funksjon med fordypet teknisk support.
  • Ansvarlig for å sammenstille myndighetskrav og markedskrav på våre produkter.
  • Ansvarlig for å utarbeide en arbeidsplan for foreskrivende ledd og lede gjennomføringen av denne, sammen med nødvendige funksjoner i ESSVE.

Vi søker deg som er løsningsorientert, sterk egen-drive, og trives i en rolle der du får mulighet til å ta egne valg. Du har evnen til å prioritere, strukturere og planlegge ditt eget arbeid. Du har høy teknisk forståelse, er nøye og kvalitetsorientert. Du har mot til å teste nye metoder, har evnen til å stille krav og argumentere for din sak når det er nødvendig.

Som person er du smidig, samarbeidsvillig og har evnen til å skape tillit.

Du har bachelor innenfor bygg eller tilsvarende. Erfaring fra bygg eller byggevareselskaper i tilsvarende posisjon. Du har høy kompetanse innenfor byggeteknikk og konstruksjon, gode evner til å presentere tekniske løsninger internt og eksternt. Du ser deg selv som en erfaren bruker innen Office programmer.

  • Bli en del av et selskap med stolt kultur, dynamisk og flat organisasjon.
  • Mulighet til å påvirke din egen rolle og arbeid, samtidig som du er med på å utvikle selskapet.
  • En kultur preget av høyt salgsdriv, høyt tempo og godt samarbeid, samtidig som vi har det morsomt på jobb.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode arbeidsvilkår.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte Lise Bekken hos Kvikke Hoder, tlf: 982 65 507 eller via mail lise@kvikkehoder.no.

Intervjuer skjer fortløpende, og vi vil derfor ha din søknad så raskt som mulig.

Alle søknader og kontakter behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: