Avtroppende styreleder i Startbank, Audun Lågøyr (til venstre) og påtroppende styreleder Jørgen Leegaard.

Jørgen Leegaard ny Startbank-leder

Jørgen Leegaard tar over som ny styreleder i Startbank etter avtroppende BNL-kollega Audun Lågøyr.

Audun Lågøyr går av som styreleder for BNL-eide Startbank etter omtrent fem år som leder for leverandørregisteret. Direktør for kompetansepolitikk, rekruttering og utdanning i BNL, Jørgen Leegaard, tar over stillingen, og viderefører BNL-ledelsen i Startbank.

Avtroppende styreleder i Startbank Audun Lågøyr fikk takk og blomster for flere år med godt arbeid av Startbank-ansvarlig i Achilles, Carsten Krøger.

– Det er viktig at BNL beholder ledertrøya, påpeker avtroppende styreleder Audun Lågøyr.

Lågøyr starter 1. juni som kommunikasjonsdirektør i Skanska. Da går han fra rollen som næringspolitisk direktør i BNL, og slutter i samme omgang i verv han har gjennom landsforeningen.

– Vi er veldig fornøyde med jobben som Audun har gjort i Sartbank. Han har virkelig trykket på i arbeidet mot det offentlige, sier Startbank-ansvarlig Carsten Krøger i systemutvikler Achilles.

Selv om Startbank mister en erfaren og involvert styreleder, er Jørgen Leegaard heller ikke ukjent med leverandørregisteret. Sammen med BNL-kollega Lågøyr har han holdt i seriøsitetsarbeidet i foreningen, og har også vært involvert i utviklingen av Startbank.

– Jeg har kanskje ikke vært inne i alle detaljer, men jeg vil si at jeg har god oversikt, så jeg begynner på ingen måte på scratch. Selv om Audun har hatt ansvar for Startbank i BNL, har jeg også fulgt systemet fra den spede begynnelse, forteller han.

Lågøyr forteller at han har også klokkertro på arvtakeren.

– Jørgen er en av de mest kunnskapsrike på seriøsitetsarbeid i hele BNL, så Startbank blir godt ivaretatt, slår han fast.