CIO - Leder applikasjoner og IKT

Byggtjeneste er den største leverandøren av produkt- og kunnskapsbasert informasjon mellom aktører i byggenæringen. Byggtjeneste setter standarden for transaksjon og dokumentasjon i hele verdikjeden, og tilrettelegger for økt samhandling. Byggtjenestes visjon er å effektivisere byggenæringen. Gjennom innovasjon og produktutvikling bidrar vi med tjenester som gjør at byggenæringen øker effektiviteten. Med Norsk Byggevarebase (NOBB) og Byggtjeneste Portalen som unike kilder til produktdata, informasjon og regelverket tilrettelegger Byggtjeneste for effektiv transaksjons- og informasjonsutveksling gjennom hele verdikjeden.

FirmaByggtjeneste
FylkeOslo
Søknadsfrist26.04.2017

Arbeidsoppgaver:

  • Overordnede ansvar for selskapets IT- løsninger herunder utvikling, forvaltning, drift og modernisering
  • Overordnet prosjekt- og prosessansvar for implementering av nye digitale og tekniske løsninger og prosesser, basert på spesifikasjoner fra produkteier
  • Vurdere og holde oversikt over behov for nye IT-investeringer
  • Overordnet ansvar for selskapets IT-strategi og handlingsplaner på området
  • Ansvar for teknisk arkitektur og sikre smidige leveranser
  • Operativ deltagelse i ulike prosjekter
  • Oppfølging av systemleverandører og konsulenter
  • Deltagelse i eksterne bransjegrupper
  • Personalansvar for medarbeiderne i avdelingen

Vi søker deg som:

Du har høyere utdanning på masternivå, fortrinnsvis innen teknologi. Du har erfaring fra endringsprosesser, digitalisering og effektivisering av IT-løsninger. Videre har du erfaring fra å lede andre og kan vise til gode resultater fra tilsvarende rolle.

Som person er du målrettet, strategisk og analytisk med solid gjennomføringskraft. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner å bygge gode relasjoner eksternt og internt. Du har god forretningsforståelse og trives i rollen som pådriver.

CIO- Leder Applikasjoner & IKT har en sentral rolle i selskapet og vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet til å bidra til verdiskapning for vår kunder, eiere og selskapet. Stillingen innebærer utstrakt samarbeid med mange aktører både internt og eksternt.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe.

Hvis du synes dette virker spennende og mener du har det som skal til for å lykkes i stillingen, ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Søknadsfrist: 26. april 2017

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Assessit Trine Bjertnes Tangen mobil 90 55 35 25.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: