Stig Ø. Kvarsnes blir prosjektleder/akkvisisjon i Conceptor Bolig. Foto: Jon Petter Reinertsen

Stig Ø. Kvarsnes fra REMA Etablering til Conceptor Bolig

Stig Ø. Kvarsnes (46) blir prosjektleder/akkvisisjon i Conceptor Bolig og skal dermed styrke selskapets ledergruppe med fokus på å fremskaffe og lede nye prosjekter.

Kvarsnes kommer fra stillingen som daglig leder i REMA Etablering Midtre Østland AS, og har lang erfaring fra eiendomsutvikling og prosjektledelse og har blant annet vært direktør for REMA Etablering Norge AS, eiendomsdirektør i REMA Eiendom Øst AS og eiendomsdirektør i LIDL. 

- Conceptor Bolig AS er i sterk vekst og har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.100 enheter alene eller i samarbeid i det indre InterCity området, heter det i en melding fra selskapet.

- Vi gleder oss over å ha fått Stig Ø. Kvarsnes med på laget. Han har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og et bredt nettverk i hele vårt fokusområde som er det indre InterCity området. Vi er aktiv i markedet i hele vårt satsingsområde og møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeid om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør for Conceptor Bolig AS.

- Conceptor Bolig er fokusert på en region og et område jeg kjenner svært godt. Jeg gleder meg og ser frem til å bli en del av ledelsen med fokus på å fremskaffe nye beliggenheter og lede utviklingen av nye prosjekter i årene fremover, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Stig Ø. Kvarsnes er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen og St. Gallen i Sveits. Videre har han psykologi grunnfag fra Universitetet i Bergen.