Betongarbeider

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Profilbetong
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist21.05.2017

NCC i Norge er et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap. I 2015 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 8,8 milliarder kroner og rundt 2 400 ansatte. Selskapene i Norge inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet med ca 18000 ansatte og en omsetning på 57 MRD SEK.

Vi utvikler næringseiendommer og bygger næringsbygg, offentlige bygg, boliger, veier og annen infrastruktur. NCC vedlikeholder også veier og produserer asfalt, pukk og grus. Våre største kundegrupper er stat, kommune og private utviklere og eiendomsaktører.

NCC Profilbetong er en avdeling som leverer plass-støpt betongrekkverk og kantstein og søker nå etter Betongarbeider.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du fokuserer på aktiviteter som vil bidra til å nå NCCs forretningsmessige mål, og ser alltid etter nye muligheter. Du jobber gjerne selvstendig, men som leder er du også en som fremmer samarbeid både internt og eksternt, og bidrar til å bygge nettverk.

Som Betongarbeider er det i tillegg viktig at du har:

  • Maskinførerbevis
  • sertifikat klasse C og CE
  • gode samarbeidsevner og er serviceinnstilt
  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • mekanisk Kompetanse
  • gode norskkunnskaper – muntlig og skriftlig

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med kreative og faglig dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø. NCC Norge AS gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Reising med overnatting må påregnes.

Har du spørsmål til stillingen, kontakt oss gjerne – se kontaktinformasjon.
Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Nødvendige kurs og opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist 21. mai 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur

Søk her

Kontaktpersoner:

Thore Kolltveit
Avdelingsleder Profilbetong
+47 452 78 408
thore.kolltveit@ncc.no

Bengt Ove Hangeland
Driftsleder
+47 910 06 464
bengt.ove.hangeland@ncc.no

Vis flere stillinger: