Jennie Bakke er ansatt som som prosjektsjef, og vil inngå i Aases ledergruppe. Foto: Aase Byggeadministrasjon

Fire nye inn i Aase-administrasjonen

Tre av fire nyansatte i Aase Byggeadministrasjon er hentet fra utenfor byggenæringen.

Å hente inn krefter fra andre bransjer er helt nødvendig for innovasjonstakten, mener ny administrerende direktør i Aase Byggeadministrasjon, Marius Tunstad.

Det kommer frem i en pressemelding fra Aase denne uken.

Tunstad har blitt satt til å nå Aase Byggeadministrasjons mål om å doble omsetningen i løpet av fire år. Tunstad har tidligere bakgrunn fra Elkem Aluminium, NCC og Skanska, og uttaler i pressemeldingen at han mener byggenæringen vil ha mye igjen for å blande blod med andre bransjer.

– Den profesjonaliteten og forbedringstakten prosessindustrien har fått av å konkurrere direkte med kineserne globalt, er helt enestående. Det handler om å strømlinje prosesser og få maks ut av ressursene. Her har byggebransjen masse å lære, sier Tunstad i pressemeldingen.

Siden nyttår har den nye Aase-direktøren ansatt fire nye medarbeidere, fra tre ulike bransjer. Bengt Hevrøy er elektroingeniør og kommer fra Hydro Aluminium, Bruno Crispim er ingeniør fra Brasil med erfaring fra store infrastrukturprosjekter, og Roar Fredriksen er ingeniør med bakgrunn fra offshore i Aker Solutions.

Aase Byggeadministrasjon har i tillegg ansatt Jennie Bakke som prosjektsjef. Bakke kommer fra NCC, og blir en del av ledelsen i Aase.

– Som alle andre i dette selskapet er Jennie først og fremst ansatt fordi hun er drivende dyktig. Men vi har en bevisst høy kvinneandel i en mannsdominert bransje. Mangfold gir oss en åpenbar fordel, sier Tunstad.