Senior geotekniker

COWI AS er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med om lag 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene er delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI AS er en del av COWI gruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist26.11.2017

COWI fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske grunnundersøkelser og kjernelogging, datarapporteringer og beregninger til uavhengig geoteknisk kontroll – i landets største prosjekter.

Nylig vant COWI Fornebubanen i en joint venture med Multiconsult, og Regjeringskvartalet som en del av Team Urbis. Vi jobber også med planlegging av InterCity Østfoldbanen sammen med Multiconsult. Sammen med Acciona Ingenieria detaljprosjekterer vi de jernbanetekniske fagene på Nordens lengste jernbanetunnel, på Follobanen. Av vegprosjekter jobber COWI blant annet på Rv. 23 Dagslett – Linnes, E18 Rugtvedt – Dørdal med Hæhre Entreprenører og E16 Bjørum – Skaret med Rambøll . Vi jobber med rehabiliteringen tunneler i Buskerud, Vestfold og Telemark. COWI er blant verdens største rådgivende ingeniører innen bruer og tunneler. I Norge er vi i tillegg ledende innen planlegging av sykehus og flyplasser.

Ditt fagmiljø

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter. Det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Med kvalifiserte grunnborere tilbyr COWI alt fra den enkleste sondering til mer avanserte oppdrag med egne borerigger hvor vi utfører boring både på land og i vann. I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma som hydrogeologi og miljøteknikk.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer blant annet innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Dine arbeidsoppgaver

Som senior geoteknikker i COWI får du mulighet til å jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling.

Din kompetanse

  • Siv.ing/M.Sc.eller Ph.d innenfor fagområdet med min. 10 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring fra anleggsteknikk, grunnundersøkelser og geoteknisk prosjektering,
  • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.

Dine egenskaper:

  • Du jobber godt selvstendig og har gode samarbeidsevner
  • Du er forretningsorientert og faglig engasjert
  • Du er kvalitetsbevisst
  • Du er omstillingsdyktig
  • Du har evne og vilje til å lære bort

Kontaktperson: Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf: 904 15 575

Arbeidssted: Du vil tilhøre vår geoteknisk avdeling Oslo, men vi kan tilpasse kontorplass ved et av våre andre kontorer i Kristiansand, Fredrikstad, Trondheim, Drammen, Stavanger, Bergen, Tromsø.

Søknadsfrist: 26. november 2017

Vis flere stillinger: