<p>På bildet fra venstre: Reidar Bjerke, teknisk sjef i Blink Hus, Arne-Martin Knutsen, Essve, Arve Lysne, prisvinner og tømrer hos Blink Hus Sogndal, Asle Roar Hundere, daglig leder i Blink Hus Sogndal og Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.</p>På bildet fra venstre: Reidar Bjerke, teknisk sjef i Blink Hus, Endre Håberg, daglig leder hos Blink Hus Stryn, Per-Helge Nygård, Essve, Arne Bøe, prisvinner og tømrer hos Blink Hus Stryn og Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.

Kåret «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Sogndal og Blink Hus Stryn

Blink Hus har gjennomført konseptet Vel Utført i Sogndal og i Stryn.

- Vel Utført er et arrangement som skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av to fagdeler. Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I Del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller godt forberedt med tematikk rettet mot de utførende. Et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår/ håndverkerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, Markedssjef i Blink Hus.

Nytt av året er at det lokalt kåres «Årets Håndverker 2017».

Kriteriene:

1. Lite/ ingen reklamasjoner på utførelse

2. Effektiv i forhold til kalkulert timeverk

3. Profesjonelt forhold til HMS og sjekklister

4. Teambuilder innad i snekkerlag

5. God ambassadør for bedrift og kjede

Hos Blink Hus Sogndal så ble det tømrer Arve Lysne som gikk av med prisen.

- Han er kvalitetsbevisst – det er lite/ingen reklamasjonar. Alltid tidleg på plass om morgon – forlet ikkje arbeidet før arbeidet er avslutta og alt er på stell. Fleksibel – kan setjast til alt. Alltid god orden rundt seg. Etterspurd – mange kundar spør etter å få Arve til å utføre sine prosjekt. Tek seg godt av underentreprenørar, lærlingar og andre han har ansvar for. Nøyaktig – flink med utfylling av sjekklister og timeføring, heter det i en uttalelse fra bedriften.

- Dette var ein stor og inspirerande overrasking, seier Arve Lysne, i en kommentar.

Ferden gikk videre til Stryn. Og hos Blink Hus Stryn/ Måløy så var det tømrer Arne Bøe som fikk prisen for «Årets Håndverker 2017».

- Årets vinnar har lite eller ingen reklamasjonar på arbeidet sitt. Han har den unike evna til å «få ting unna» raskt og effektivt, men samtidig med topp kvalitet på utførelse. Arbeidet vert utført med avtalt kvalitet (ofte betre) og til avtalt pris. Han har eit profesjonelt forhold til HMS og sjekklister og sparer ikkje på ressursane for å ha verktøy og utstyr som er i topp stand. Vinnaren kjem stadig med gode idear og forslag til forbetringar både med omsyn til rutinar, tekniske løysingar og nye produkt. Humøret er alltid på topp. Han har eit framifrå godt lag med kundar og med si lange erfaring, sitt ungdommelege pågangsmot og gode humør er han den beste seljaren og ambassadøren vi har, heter det i en uttalelse frå virksomheten.

- Eg vart mållaus og svært overraska, seier Arne Bøe.

Begge prisvinnerne fikk i tillegg til inn rammet diplom og heder fra kjeden, et komplett anlegg fra leverandøren ESSVE, bestående av kompressor, spikerpistol og festemiddelpakke.