Samfunnsøkonom Oslo

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.05.2017

Sweco søker erfaren samfunnsøkonom, bli med og regn hjem transporttilbudet i fremtidens byer og samfunn!

I Sweco arbeider vi hver dag for å skape gode rammer for menneskers liv. Vi søker etter løsninger som er miljøeffektive og bærekraftige, og som svarer på fremtidens utfordringer for et godt og levende byliv.

Ett av målene våre er å være best på by, i tett samspill mellom faggrupper innen, by- og regionplanlegging, transport- og trafikk, mobilitet og gateutforming.

Vi arbeider med spennende flerfaglige oppdrag og planlegging av transportløsninger i, og mellom byer og tettsteder. Vi har stor fokus på fremtidsrettet miljøvennlig transport og mobilitet. Vi foretar beregninger og modellering av transport på gate/veg og trikk/jernbane. Design og utforming av løsningene er også en stor del av vår hverdag.

Vi bidrar i ulike prosjektfaser med mulighetsstudier, Due Diligence, konseptvalg- og konsekvensutredninger, overordnede planer og reguleringsplaner, skisse- og forprosjekt, detaljplaner, byggeplaner og oppfølging på byggeplass. Vi har en bredt sammensatt portefølje med oppdrag i det private og offentlige markedet.

Transport- og trafikkmiljøet i Oslo består av 16 medarbeidere med forskjellig bakgrunn; samfunnsgeografer, sivilingeniører og doktoringeniører med fordypning innen by-, transport og trafikkplanlegging. Trafikkgruppen er en del av avdeling Samfunnsplanlegging med 45 medarbeidere.

Vi ønsker å styrke og utvide vårt fagmiljø slik at vi i enda større grad kan bidra til en fremtidsrettet region-, by- og transportplanlegging. Vi er i ferd med å bygge opp et miljø innen transport- og samfunnsøkonomi. Vi søker derfor etter deg som har erfaring med samfunnsøkonomiske beregninger og analyser og som ønsker å ta en aktiv del i denne satsingen, i tett samarbeid med våre anerkjente transport- og byplanleggere.

Vil du bidra til å utvide vår horisont og bringe oss i inn fremtiden?

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder

95841312

sara.polle@sweco.no

Kimme Arnesen

Avdelingsleder Trafikk

+47 908 14 122

Søk her

Vis flere stillinger: