Implenia søker prosjektleder


Implenia har ca. 700 medarbeidere i Skandinavia. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i både Norge og Sverige. I disse markedene tilbyr Implenia tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring, miljøtjenester – rivning, sanering og forurenset grunn.

Implenias skandinaviske forretningsenhet har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Enheten har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal, Brønnøysund, Gøteborg og Stockholm. Implenia Skandinavia omfatter selskapene Implenia Norge AS og Implenia Sverige AB, samt datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Skandinavia er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har mer enn 8 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015 (28,5 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554).

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia i Skandinavia på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist23.04.2017

Prosjektleder

Betong og konstruksjoner - K11 Bergen

Som prosjektleder har du hovedansvar i prosjektet for betong og konstruksjon, – herunder ledelse, kundeoppfølging, planlegging, framdrift, økonomi, HMS, og kvalitet. Blant annet innebærer dette:

  • Lede, motivere og utvikle prosjektorganisasjonen
  • Utarbeide detaljplaner, herunder ressursplan for mannskaper, utstyr og innkjøp
  • Produksjonskalkyler, budsjetter, prognoser/estimater, etter kalkyle og generell økonomirapportering for betong- og konstruksjonsdelen av prosjektet
  • Bistå under kalkulasjonsarbeidet for tilleggsarbeider
  • Kontakt med byggherre og dens representanter, avklare kontrakts spørsmål og endringsordrer sammen med prosjektsjef og støttefunksjoner
  • Gjennomføre risikovurderinger for drift
  • Bistå ved inngåelse av avtaler med underentreprenører og leverandører, følge opp UE-avtaler
  • Bistå prosjektsjef ifm forhandling med byggherre vedr. uavklarte krav og sluttoppgjør
  • Sikre at prosjektets system for kvalitet og HMS er i henhold til kontrakt


Vi ser etter deg som er utdannet ingeniør eller sivilingeniør, eller har annen relevant utdannelsesbakgrunn. Du må ha erfaring fra anleggsbransjen med bred red erfaring fra anleggsprosjekter. Erfaring som anleggsleder eller prosjektleder, med kompetanse om betong og konstruksjoner er nødvendig. Vi tror du er dyktig på prosjektstyring, økonomistyring og fremdriftsplanlegging, og har innsikt i NS 8405/8406 og prosesskoden.

Som person er du en trygg leder som evner å få folk med deg. Du kommunisere godt med ansatte, kolleger og kunder.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig i Compass Human Resources på tlf. 934 40 805.
Søknad med CV sendes snarest via «ledige stillinger» på www.compass.no eller på mail til ahm@compass.no 

Vis flere stillinger: