Grunnerverver Moss

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist26.04.2017

Region øst søker grunnerverver til Eiendomsseksjonen

Hos oss vil du bli del av landets største og tyngste fagmiljø innen grunnerverv med muligheter for spennende arbeidsoppgaver og faglig utvikling. Eiendomsseksjonen består av to fagområder, grunnerverv og landmåling/geomatikk. Seksjonen består av ca. 80 medarbeidere, hvorav ca. 45 grunnerververe og 35 landmålere, fordelt på kontorer i Moss, Oslo, Hamar og Lillehammer. Vi har ledig fast stilling som grunnerverver til vårt kontorsted i Moss.

Arbeids- og ansvarsområde

  • Erverv av grunn og rettigheter gjennom frivillige avtaler eller ekspropriasjon. Dette utgjør ca. 90 %.
  • Eiendomsforvaltning (veggrunn). Dette utgjør ca. 10 %.

Vi søker deg som er/har eller kan utvikle deg til å bli/få

  • Glad i å jobbe i tverrfaglige team, men som gjerne også arbeider selvstendig.
  • Evne til målrettet arbeid og sørger for framdrift i oppgaveløsningen.
  • Åpen og lyttende i kommunikasjon med både grunneiere og prosjektmedarbeidere.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Du må ha

  • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Eiendomsfag, jordskiftefag, planfag, landbruksfag og økonomiske eller juridiske fag står sentralt.

Du bør ha

  • Relevant arbeidserfaring fra fagområdet
  • Førerkort klasse B

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling 

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også goder som introduksjonsprogram og fadderordning, pensjonsordning og mulighet for lån i Statens Pensjonskasse, etatsskoler (må påregnes noe reisevirksomhet) og mulighet for faglig påfyll.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Stillingene lønnes i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av utdanning og praksis. Det trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Kontaktpersoner:
Ann Heidi Ripnes
mob: +47 90239481

Søk her

Vis flere stillinger: