Byggeleder - Mo i Rana

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og ser dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca.7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedMo i Rana
Søknadsfrist26.04.2017

Statens vegvesen i Region nord søker etter byggeleder. Stillingen er plassert i Investeringsseksjonen i Vegavdeling Nordland.

Investeringsseksjonen har 20 medarbeidere, og har ansvaret for flere spennende vegprosjekter på riks- og fylkesveger som skal gjennomføres i Salten og på Helgeland i tiden fremover. Vi søker ny byggeleder som skal ha ansvar for oppfølgning og kontroll av entreprisekontrakter. Kontorsted er Mo i Rana.

Arbeidsoppgaver:

  • Byggeledelse
  • HMS-ansvar og kvalitetssikring
  • Informasjon og dialog internt og eksternt
  • Kontraktshåndtering
  • Oppfølging/rapportering på økonomi, kvalitet, framdrift og HMS
  • Koordinatorutførelse og prosjektering på egne prosjekt

Kvalifikasjonskrav

Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kompensere for manglende formell utdanning. Stillingen krever førerkort klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på:

Vi søker fortrinnsvis en person med bred anleggserfaring fra bygg- eller anleggsprosjekt, men også annen erfaring fra tilsvarende prosjekter kan være relevant kompetanse. Det vil være en fordel med kompetanse innen bygging av veg og tunnelanlegg samt erfaring innen byggeplassoppfølging fra byggherre- eller entreprenørvirksomhet.

Som byggeleder kommer du i kontakt med mange ulike mennesker og flere fagmiljø. Vi ønsker derfor at du er utadvendt, løsnings- og handlingsorientert i måten du jobber på, og at du trives i tett samarbeid med andre. Vi forventer at du har god skriftlig fremstillingsevne og at du bidrar positivt i et godt arbeidsmiljø.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling:

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Stein Inge Rasmussen på tlf. 926 53 795 eller e- post stein.rasmussen@vegvesen.no.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: