Erfaren Prosjektleder til stor entreprenør

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en stor entreprenør med hovedkontor i Oslo. Firmaets primære markedsområde er Sør-Norge, men engasjementet strekker seg over hele landet. De har delt sin aktivitet inn i forretningsområdene bygg, byggfornyelse og anlegg.

De bygger veier, tunneler, broer, kaier dammer, trebroer og kraftverk og andre energianlegg over hele landet. Deres styrke ligger i stor grad av fleksibilitet, sterk faglig kompetanse og motiverte medarbeidere. Med solid erfaring og kompetanse fra omfattende prosjekter over hele landet og lang fartstid i å gjennomføre prosjekter innen total-, hoved- og underentrepriser står de godt rustet til å sette i gang nye prosjekter.

De gleder seg over mange store oppdrag og trenger nå flere medarbeidere. I denne omgangen ser vi etter en erfaren

Prosjektleder

Du vil få ansvar for prosjektledelse av totalentrepriser og må kunne vise til gode resultater som ansvarlig for prosjekter i 100 mill. klassen.

Din erfaring og kvalifikasjoner gjenspeiler selvfølgelig det som forutsettes i en slik stilling, noe du har vist i ditt tidligere arbeid.

Vi kan tilby en god og sikker stilling i et firma som både har muskler og erfaring å by på. Firmaet presenterer seg med den beste erfaring og kompetanse innen blant annet BREEAM, BIM, LEAN og miljøbygg for å skape en slagkraftig totalentreprenør.

Du vil bli en viktig bidragsyter til fremtidig vekst, samtidig som du vil bidra til å skape en kultur og miljø sammen med flere engasjerte og dyktige medarbeidere.

Hvis dette høres interessant ut, send oss en kort søknad med CV. Hvis du vil ha mer informasjon, ring gjerne partner Erik Merum i Sonar AS på tlf 41 678 670. Søknad kan også sendes til etm@sonar.no

Søk her

Vis flere stillinger: