Erfaren areal- og samfunnsplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist19.05.2017

Vårt kontor i Alta teller omtrent 30 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene areal- og samfunnsplanlegging, bygg og tekniske systemer, samferdsel samt VA og miljø. Kontoret vårt er sentralt plassert i Finnmarks største by, og vi er en hyggelig og sosial gjeng. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter en erfaren medarbeider til faggruppen Areal- og samfunnsplanlegging.

Om stillingen

Som areal- og samfunnsplanlegger i Rambøll blir du involvert i spennende og utfordrende planoppgaver i samarbeid med dyktige kolleger på våre ulike fagområder. Vi tilbyr alle planoppgaver etter plan- og bygningsloven, fra overordnet kommuneplanlegging, reguleringsplaner (sentrumsutviklingsprosjekter, boligområder, næring/havn mm.), i tillegg til GIS-analyser, utredninger mm.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra areal- og samfunnsplanlegging. Fortrinnsvis søker vi etter en medarbeider på masternivå innenfor relevante fagområder, men bachelornivå er også aktuelt i kombinasjon med riktig og tilstrekkelig erfaring. Interesse for, og kunnskap om, GIS vektlegges. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Du har evne til å arbeide effektivt, både selvstendig og i team
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. I Alta disponerer vi også to- og treromsleiligheter for våre ansatte. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Lars Kvernmo: tlf. +47 95122847, e-post: lars.kvernmo@ramboll.no

Vis flere stillinger: