Prosjektingeniør

Moss Havn KF er et kommunalt foretak heleid av Moss kommune. Havnen er Norges tredje største containerhavn og i første rekke en tilrettelegger og et nav for utvikling av lokalt og regionalt næringsliv.

Havnevirksomheten er bl.a. regulert gjennom havne- og farvannsloven. Formålet med Havne- og farvannsloven er å legge til rette for god fremkommelighet, trygg ferdsel og forsvarlig bruk og forvaltning av farvannet i samsvar med allmenne hensyn og hensynet til fiskeriene og andre næringer. Overordnede samferdselspolitiske mål om overføring av mer last fra bil til skip og bane skal fremmes. Moss havn eier, drifter og forvalter kaianlegg, havneanlegg og eiendommer.

Moss Havn KF har i dag 14 ansatte. I hele havneområdet arbeider om lag 170 personer. Havna har som mål å være den mest effektive, fleksible og kundeorienterte knutepunktshavn i Oslofjorden.

FirmaMoss Havn KF
FylkeØstfold, Østfold
StedMoss
Søknadsfrist08.05.2017

Moss Havn KF står foran spennende utfordringer knyttet til videre endringer for å sikre en kompakt og miljøvennlig havn. Store prosjekter er under planlegging og gjennomføring i havneområdet både av Bane NOR, Statens vegvesen og Moss Havn selv. Prosjektene omfatter ny Moss stasjon og jernbanetrase, ny riksvei 19 samt utbygging av bydelen sjøsiden. Moss havn må gjøre fysiske tilpasninger og endringer for å ivareta tilbudet til kunder og brukere.

Vi ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innen prosjektgjennomføring av bygg- og anleggsoppdrag og har ledig 100% stilling som prosjektingeniør.

Vår nye prosjektingeniør vil få arbeidsoppgaver knyttet opp mot HMS, kvalitet, fremdrift og økonomi, innenfor områdene drift, vedlikehold og utbygging. Til stillingen er det tillagt ansvar for anskaffelser og oppfølging av både rehabiliteringsoppdrag og nye utbyggingsprosjekter. Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen over tid.

Vi søker deg som har høyere utdannelse på universitets-/ høyskolenivå innen tekniske fag. Annen utdanning kombinert med relevant erfaring kan kompensere for manglende universitets- høyskoleutdannelse. Du bør ha noen års erfaring innen bygg- og anleggsektoren, fra privat eller offentlig sektor. Du er engasjert og motivert og er god på å planlegge både på kort og lang sikt. Du kan arbeide selvstendig og systematisk og har gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby:

Lønn etter avtale og gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Interessante oppgaver i en spennende region og bransje.

Kontaktpersoner:

Dersom du ønsker flere opplysninger, ta gjerne kontakt med vår plan- og utbyggingssjef Erik Gressløs på tlf. 906 14 839.

Søknad med CV sendes: firmapost@moss-havn.no

Søknadsfrist: 8. mai 2017

Vis flere stillinger: