Lyst til å jobbe med rekruttering- og bemanning?

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning utvider og søker en utadvendt, positiv og energisk Partner med glimt i øyet, som kan være med på å skape ytterligere vekst. Som Partner hos Rett Bemanning vil du jobbe med hele verdikjeden innen bemanning og rekruttering. Å jobbe med bemanning og rekruttering krever evnen til å se mennesker og deres evner i arbeidslivet. Ikke minst må du ha en brennende interesse for å bidra til at andre får jobb. Du må også klare å forstå kundens behov for en ny medarbeider. Din jobb er til syvende og sist om å gjøre en perfekt match mellom jobbsøker og kunde.

Du vil være vårt ansikt utad som selger våre bemannings- og rekrutteringstjenester til små og mellomstore bedrifter i Østfold. Å selge menneskers kompetanse forutsetter at du har god forretningsmessig forståelse, samt at du raskt klarer å fange opp kundenes behov. Du må ha god forståelse for arbeidsmiljø, bedriftskultur og raskt finne frem til de beste bemannings- og rekrutteringsløsningene for kunden, samtidig som du skaper langsiktige relasjoner. Gjennom godt lagarbeid er du med på å skape nye jobbmuligheter for våre kandidater og gjøre en forskjell i noens hverdag.

Vi søker deg som:

  • Trigges av å bygge langsiktige relasjoner med god økonomisk uttelling, frihet og handlerom.
  • Motiveres av å være sammen med andre og har evnen til å skape gode relasjoner
  • Har erfaring med HR, rekruttering og bemanning eller salg

Arbeidsoppgaver inkluderer bl.a.:

  • Salg av våre tjenester til eksisterende og nye kunder
  • Ansvar for rekrutterings/bemanningsprosessen fra A-Å
  • Oppfølging av kandidater ute på oppdrag

Vi tilbyr:

  • Bransjens beste betingelser basert på egen omsetning innen ditt markedsområde, uten øvre tak
  • Meget gode utviklingsmuligheter og en spennende hverdag i en bedrift i sterk vekst
  • Markedets beste forutsetninger og rammene for at du skal lykkes
  • Ingen investeringer annet enn egen tid og arbeidsinnsats
  • Omfattende opplæring og rådgivning

I Fredrikstad er vi i dag et lite team, med gode resultater og høye ambisjoner. Vi ønsker å få med deg på laget og at vi sammen skal nå våre mål, det er derfor veldig viktig for oss at du er opptatt av å lykkes, er lojal og sulten på å bidra. Du vil få god opplæring og du kommer til et hyggelig og fleksibelt arbeidsmiljø der du har muligheten til å påvirke og forme egen arbeidshverdag.

Lyst til å bli med på laget? Så send din søknad med det samme, vi utvelger kandidater fortløpende, og jobben kan derfor bli besatt innen søknadsfristen utløper.

Velkommen til Rett Bemanning – Vi finner rett person til rett sted og rett tid.

Kontaktperson

Christina Inderdal

Avdelingsleder

ci@rettbemanning.no

401 46 077

SØK HER

Vis flere stillinger: