Large Project Manager

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2017

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. For å møte nye kundekrav og økt utenlandsk konkurranse har vi organisert vår virksomhet i nordiske forretningsområder. I NCC Infrastructure har vi etablert en enhet som er ansvarlig for prosjekter større enn en milliard, Nordic Large Projects.

Nordic Large Projects inngår i Civil Engineering, og har sitt hovedfokus på veianlegg og jernbane. Enheten leder og organiserer store anbudsprosesser, yter faglig støtte og samhandler med regioner og prosjekter på tvers av landegrenser i Norden, og er den enheten som er ansvarlig for gjennomføringen av store prosjekter. Avdelingen består i dag av nøkkelressurser og spesialister med spisskompetanse innenfor flere ulike fagområder.

Til å være med og lede våre store prosjekter søker vi nå en Large Project Manager til fremtidige prosjekter i Norden. Hos oss vil du være sentral i hele prosessen, fra tidlig fase,tilbud og prosjektering til produksjon og overlevering.

LARGE PROJECT MANAGER

Rollen hos oss

Som Large Project Manager vil du være ansvarlig for å lede og gjennomføre prosjekter som er større enn en milliard kroner. Vi er opptatt av høy sikkerhet og god gjennomføringsevne i våre prosjekter, samt å levere avtalt kvalitet til riktig kostnad, slik at kundens forventninger oppfylles.

Du vil jobbe i en tverrfaglig og meget kompetent organisasjon og ha fokus på ledelse av mennesker, fremdrift, prosjektstyring, økonomi, kvalitet og HMS. Kundekontakt blir også en viktig del av ditt ansvarsområde, og du vil rapportere direkte til et eget prosjektstyre samt Head of Nordic Large Projects. I rollen som Large Project Manager vil spennende og komplekse prosjekter gi deg muligheten til å jobbe med hele Norden som arbeidsplass, og vi ser derfor etter deg som trigges av denne utfordringen.

Din erfaring

Vi ser etter deg som har minst 7 års erfaring med ledelse av store infrastrukturprosjekter, med både teoretisk og operativ bakgrunn. Du besitter kunnskap og gjennomføringsevne til å bygge opp, lede, drive og utvikle store prosjektorganisasjoner. Du er utdannet sivilingeniør eller tilsvarende.

Dine egenskaper og kompetanser

Du er resultatorientert og har god forretningsforståelse som fundament. Videre er det viktig at du er åpen for nye måter å jobbe på og anerkjenner og stimulerer til nytenkning. Det er avgjørende å være strukturert, ha gode evner til planlegging og være faglig engasjert og løsningsfokusert. Som Large Project Manager har du lang erfaring med å lede og styre møter, og er god til å kommunisere og formidle budskap både skriftlig og muntlig. Du må kunne opprettholde og utvikle gode kunderelasjoner som preges av et løsningsorientert tankesett. Du er tydelig og stimulerer til godt samarbeid, og får energi av å jobbe i team og bidra til et godt arbeidsmiljø. I denne rollen må du ha evner til å lede prosjektorganisasjonen på en profesjonell og inspirerende måte, som fremmer samarbeid, effektivitet og sikrer utnyttelse av organisasjonens potensial.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en sentral plass i en viktig enhet som opplever en spennende utvikling og med en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og sterkt fagmiljø. Sammen med kompetente og engasjerte kollegaer skal vi bidra til at NCC vinner og får gjennomført spennende og krevende prosjekter i årene fremover. Du vil kunne påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og rollen vil gi deg gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Arbeidssted

Vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo vil være din hovedbase i anbudsfasen. I gjennomføringsfasen vil ditt arbeidssted være ute i prosjekt, både i Norge og eventuelt andre steder i Norden.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 31. mai 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Marianne Brudevold Eek
Head of Nordic Large Projects
+47 911 41 834
marianne.brudevold.eek@ncc.no

Trond Håvard Brunes
HR-sjef, Civil Engineering
+47 922 61 122
trond.havard.brunes@ncc.no

Vis flere stillinger: