Kontraktsingeniør Distrikt Nord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Anleggsvirksomheten omfatter prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 milliarder kroner (2016).

Veidekke Entreprenør – Distrikt Nord har sitt geografiske virksomhetsområde i Nord-Norge og på Svalbard. Virksomheten omfatter bygg- og anleggsvirksomhet med distriktskontor i Bodø og avdelingskontorer i Harstad og Hammerfest. Vårt mål er å være det beste valget for ansatte, kunder og leverandører. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 55 funksjonærer og 90 håndverkere med en årlig omsetning på ca. 600 millioner kroner.

Til Distrikt Nord søker vi kontraktingeniør.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist24.04.2017

Våre prosjekter trenger en medarbeider med et spesielt ansvar for å følge opp våre kontrakter. Det er viktig for å få til et godt samspill med kunder, underentreprenører og leverandører, slik at vi har en profesjonell kontrakthåndtering i alle ledd. Som kontraktingeniør vil du etterse at kontraktens forpliktelser blir fulgt mellom partene ved å avdekke endringer og avvik, og håndtere disse. Du får ansvar for å utarbeide varsler og krav, og du må kunne presentere dette godt skriftlig og muntlig for våre kontraktsparter.

Vi ser det som viktig at du er strukturert og sikrer profesjonell dokumentasjon på de avtaler og avvik som gjøres. Dette innebærer også god kjennskap til prosjektene og evne til å lage gode systemer som sikrer at informasjon er oppdatert og kan presenteres på en god måte.

Vi liker å være profesjonelle, og det innebærer å være i forkant og forebygge for å unngå eller redusere konflikter. I dette arbeidet inngår det å utforme gode kontrakter før oppstart, men også å sikre at vi har lik forståelse av kontrakten underveis. Et godt samarbeidsklima mellom partene er meget viktig.

Du vil samarbeide tett med prosjekt- og anleggsleder, men også resten av våre team på prosjektet. Du vil delta i et eget kontraktsnettverk med andre i Veidekke og samarbeide med Veidekkes juridiske avdeling.

Kvalifikasjoner

Du bør ha

• ingeniør-, sivilingeniør-, jurist- eller økonom-utdanning, eller annen relevant høyere utdanning

• lang erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, fortrinnsvis fra kontraktarbeid eller ledelsesoppgaver

som også inneholder arbeid med kontrakter og prosjekter

• kunnskap om bransjens tilhørende kontraktstandarder og beskrivelsestekster (for eksempel

NS8405, NS8406, NS8407, NS8415, NS8416 og NS8417), samt bruk av Statens vegvesens

prosesskode

• gode skriftlige og muntlige språkkunnskaper i norsk og engelsk

• god økonomiforståelse

• kjennskap til prosjekterings-, tilbuds- og kontraktarbeid

Personlige egenskaper

Du må kunne arbeide selvstendig, systematisk og effektivt. Videre må du ha gode kommunikasjonsevner og kunne bidra til god samhandling med kunder og medarbeidere. Vi ser for oss at du har høy faglig integritet og stort engasjement for gode relasjoner. Veidekke er en organisasjon som utvikler seg, og du får mulighet til å bidra i dette arbeidet både faglig og personlig.

Stillingen medfører reising, og du må påregne arbeid direkte på våre prosjekter, ettersom gjennomføring av gode prosjekter er vår kjernevirksomhet.

Vi tilbyr

• en mulighet til å være med å videreutvikle Veidekkes posisjon i Nord-Norge

• kollegaer som er kompetente, liker å samarbeide, er rause og robuste

• frihet og ansvar i en desentralisert og involverende organisasjon

• et godt tilgjengelig faglig og kollegialt miljø både lokalt og i hele selskapet

• konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger

• medeierskap for deg som ansatt, i et konsern med solid utvikling

• spennende prosjekter og kontorer i Bodø

Ta kontakt med distriktsleder Ronny Robertsen (mobil: 979 83 084, e-post: ronny.robertsen@veidekke.no) eller Marit-Helen Kåring, HR Consulting AS (mobil: 907 45 669, e-post: marit-helen@karing.no).

Søknadsfrist: mandag 24. april 2017.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og til å fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk stilling

Vis flere stillinger: