Karl Erik Rimfeldt

Rimfeldt kjøper H&M-bygget på Berger

Rimfeldt-konsernet kjøper Hennes & Mauritz International BV (H&M) sin 26.000 kvadratmeter store eiendom langs E6 i Sørum kommune. 

Formelt selger H&M 100% av aksjene i selskapet Bølerveien 44 AS til Rimfeldt-selskapet E6 Berger AS.

Eiendommen ble lagt ut for salg i fjor. Etter en prosess med flere interessenter, valgte H&M å sluttføre handelen med Rimfeldt. Prisen er partene enige om å holde for seg selv.

Kongsvingerfirmaet har utviklet og eier naboeiendommen som er utleid til PonCat. Rimfeldt eier også en 19 dekar stor utviklingstomt på samme side av E6, og besitter nå sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger på til sammen 100.000 kvadratmeter.

Bygningsmassen er på ca. 14.000 kvadratmeter fordelt på ca. 2.000 kvadratmeter kontor og resten lager. Eiendommen står tom og Rimfeldt vil nå gå ut i markedet for å finne leietakere.

Daglig leder Karl Erik Rimfeldt er fornøyd med avtalen,

– Vi ser synergi med naboeiendommene, men først og fremst er gleden størst over å kunne tilby gode lagerarealer på en så sentral beliggenhet. Her langs E6 er tilgjengeligheten og eksponeringen førsteklasses, sier Karl Erik Rimfeldt.

Hennes & Mauritz ved Expansion Manager, Christian Horn, er også fornøyd med transaksjonen.

– H&M har konsentrert logistikken til sentrallagre i Norge og Sverige som gjorde at vi valgte å selge denne eiendommen. Jeg tror Rimfeldt, som lenge har vært gode naboer, har de beste forutsetninger for å skape noe mer ut av denne eiendommen. Bedre beliggenhet enn dette er det vanskelig å finne i Norge, mener Horn.

Transaksjonsmegler har vært Amund Medbø hos 60 grader Næringsmegling.