Hesselberg blir eneforhandler av Manitou og Bomag

Hesselberg Maskin blir norsk eneforhandler av maskinmerkene Manitou og Bomag.

Hesselberg Maskin er allerede norsk eneleverandør av Komatsu anleggsmaskiner og komprimeringsmaskiner fra Bomag. Nytt er at Hesselberg Maskin har fremforhandlet en eksklusiv avtale om salg av Manitou og Bomag, skriver selskapet i en pressemelding.

Franskeide Manitou selger over 700.000 maskiner fordelt over hele verden, og er markedsleder på sitt felt. Ifølge Hesselberg Maskin vil de nå kunne tilby et stort utvalg av maskiner, fra teleskoplastere til lift og påhengstrucker. Med agenturet følger også produkter fra Mustang.

- Med dette nye Manitou-agenturet blir vi en fullverdig leverandør til en voksende bygg- og anleggsbransje. Manitou er markedsleder i verden på teleskoplastere og lift, og ikke minst er Manitou et premiumsmerke som vi ønsker å identifisere oss med, sier Kai Paulshus, administrerende direktør i Hesselberg Maskin.

Hesselberg Maskin har hatt et langt samarbeid med Bomag og frem til nå levert valser og vibroplater. Med nysignert avtale på plass er de nå blitt eneleverandør i Norge og vil kunne tilby hele sortimentet til Bomag, som da også innebærer asfaltutleggere og asfaltverk.

Hesselberg Maskin tar over Manitou-agenturet etter Normann Olsen Maskin AS.