Fritzøe Engros styrker staben

Fritzøe Engros AS styrker innkjøpsarbeidet med to nye medarbeidere for å forsterke fokuset mot trebearbeidende industri og byggevarehandelen. 

Herulf Espenæs (54) går fra stillingen som innkjøpsdirektør hos ByggForm AS, og starter 18. april i en todelt stilling hos Fritzøe Engros AS.

– Som forretnings-/produktutviklingssjef vil han få en nøkkelrolle i å fremskaffe produkter som etterspørres i det norske markedet. I tett samarbeid med salgsapparatet vårt vil Herulf bidra til at vi raskere kan tilpasse oss nye trender og behov i markedet, og være en sentral person i utviklingen av nye produktområder. Vi jobber kontinuerlig for å skape merverdi for kundene våre, og sammen med salgsapparatet vårt er jeg overbevist om at kundene våre vil ha nytte av den jobben som Espenæs vil gjøre, sier administrerende direktør Espen Randsted i en pressemelding.

Espenæs besitter samtidig mangeårig spesialkunnskap om plateprodukter fra Østen, og han vil derfor også inneha en stilling som innkjøpssjef for dette området av verden.

– Kundene våre etterspør i stadig økende grad plateprodukter fra Østen. Dette er et marked vi ønsker dybdeekspertise om, og vi ser gode muligheter for å videreutvikle oss. Dette oppnår vi ved å ansette Espenæs, forteller innkjøps-/logistikkdirektør Tom Enge Eliassen.

Bjørn Myhre Nordkvelde (31) tiltrer i august i stilling som innkjøper, og vil få an­svar for daglig innkjøpsarbeid av plateprodukter. Nordkvelde er utdannet siviløkonom og har erfaring med innkjøp og logistikk blant annet i Tine og ASKO.

Bjørn Myhre Nordkvelde

– Bjørn vil utover daglig innkjøp også jobbe med større enkeltprosjekter, som for eksempel kontorbygninger, skoler og andre offentlige bygg. Bjørn vil bidra til å styrke vårt daglige fokus overfor salgsapparatet og i markedet, sier Innkjøps-/logistikkdirektør Tom Enge Eliassen.