Adm. dir. Ståle Rød i Skanska Norge (t.v.) og  daglig leder Albert Kr. Hæhre i Hæhre Entreprenør signerer avtalen.

BetonmastHæhre inngår anleggskontrakt med Skanska på E6 Helgeland sør

BetonmastHæhre har inngått sin første anleggskontrakt etter at fusjonen er gjennomført. 

Hæhre Entreprenør har skrevet kontrakt med Skanska Norge om å bygge parsell 3 samt opsjon på å bygge parsellene 1 og 2 ved Prosjekt E6 Helgeland sør. Parsell 1,2 og 3 er parsellene som skal bygges mellom Nord Trøndelag grense og Mosjøen.

- Vi er veldig fornøyd med at Skanska Norge har vist oss den tillit og kontrahert oss på dette prosjektet, sier daglig leder Albert Kr Hæhre i Hæhre Entreprenør.

Selskapene har en lang historie i å samarbeide om større anleggsprosjekter. Hæhre forteller at det i år er 40 år siden de skrev kontrakt på sin første sprengningsjobb for daværende F.Selmer i forbindelse med byggingen av Braskereidfoss Kraftverk i Glomma.

- Våre gode relasjoner til Skanska vil sikre at vi i fellesskap vil levere et godt prosjekt til beste for trafikanter i regionen, understreker Hæhre i en pressemelding.

- Dette er en milepæl for BetonmastHæhre. Siden fusjonen offisielt ble gjennomført 25.mars, har vi signert flere kontrakter. Dette er den første på anleggssiden, og det føles veldig bra at vi nå er skikkelig i gang under en samlet fane, sier Konsernsjef Jørgen Evensen.