- Bygg Reis Deg skal bidra til å fremme norsk byggenæring og skape økt konkurransekraft for våre utstillere og besøkende, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

Meld inn kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris

Nå kan du melde inn et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig byggenæring.

Prisen blir delt ut i forbindelse med Bygg reis Deg 2017.

- Vi ønsker å få inn små og store bidrag, som fremmer en mer innovativ, digitalisert og bærekraftig byggenæring. Det er mye fokus på å ta i bruk digitale verktøy og ikke minst å digitalisere sammen. Det betyr at vi er ekstra interessert i verktøy og prosjekter, som gjør nettopp dette og som på den måten bidrar til en mer konkurransekraftig byggenæring, sier juryens leder Kristin Malonæs.

Byggenæringens Innovasjonspris 2017 skal deles ut til et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft, verdiskapning å ha potensiale for bred anvendelse.

- Bygg Reis Deg skal bidra til å fremme norsk byggenæring og skape økt konkurransekraft for våre utstillere og besøkende. I den anledning passer det perfekt å skape oppmerksomhet rundt innovasjoner. I år deler vi ut Byggenæringens Innovasjonspris for fjerde gang og vi er glad for å ha fått på plass en kunnskapsrik jury. Nå ser vi frem til å få inn mange spennende prosjekter og er nysgjerrig på hva bransjen har å komme med. I tillegg til anerkjennelse, heder og ære vil vinneren motta et trofé utviklet av Hadeland Glassverk. Det gleder vi oss til å dele ut på Det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg 18-21 oktober, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.

Mer informasjon finner du her