Prosjektingeniører

Betonmast Selvaagbygg er en del av BetonmastHæhre og er blant landets mest erfarne boligbyggere. Vi har over 50 års erfaring med industriell boligproduksjon, og har i denne perioden overlevert mer enn 50.000 boliger.

Standardisert boligbygging er kjerneområdet, men vi har også bred erfaring med å bygge integrerte bolig- og næringsprosjekter. Vårt mål er å være en av landets fremste boligutviklere og boligprodusenter også de neste 50 år.

PROSJEKTERING OG PRODUKSJON I SAMME HUS
Vår unike modell med prosjektering og produksjon i samme organisasjon, gir oss muligheten til å tilby våre byggherrer hjelp fra det jomfruelige terreng til innflyttingsklare boliger.

Våre landskapsarkitekter ser hvilke muligheter tomten gir, våre arkitekter tegner ut tidsriktige boliger, og våre statikere og bygningsfysikere beregner i tråd med dagens forskrifter. Deretter overtar vårt produksjonsapparat, hvor vår prosjekt- og anleggsledelse i samarbeid med våre håndverkere produserer og ferdigstiller feilfrie boliger.

Vi har per april 2017 rundt 195 medarbeidere fordelt på 115 håndverkere, 55 i prosjektledelse/administrasjon og 25 innenfor prosjektering.

Alle våre medarbeidere har hver dag i bakhodet at når våre kunder gir oss tillit til å utvikle og produsere så er det hver enkelt sitt ansvar av vi viser oss tilliten verdig.

FirmaBetonmast Selvaagbygg
FylkeOslo
Søknadsfrist01.05.2017

Vi søker etter deg som gjerne har fagbrev som tømrer eller betongarbeider, i tillegg til Teknisk fagskole eller Ingeniørhøyskolen. Du har gjerne jobbet noen år som håndverker og har et ønske om å utvikle deg videre.

Prosjektingeniør i Betonmast Selvaagbygg er en opplæringsstilling, hvor den enkelte vil få arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter basert på medarbeiderens kunnskap og erfaring.

Arbeidsoppgaver på prosjektet kan for eksempel være:

  • Oppfølging av egne håndverkere/ UE
  • Oppfølging av HMS / KS

Personlige egenskaper

  • Har drive
  • Nysgjerrig og løsningsorientert
  • Et ønske om å bidra
  • Gode samarbeidsevner
  • Lyst å utvikle seg

Søknad sendes snarest og innen 01.05.2017 til: rita.hansen@betonmast.no

Kontaktpersoner:
Merethe Lie Bråthen, HR-sjef BetonmastHæhre, tlf: 905 55 087, e-post: merethe.lie.brathen@betonmast.no

Frode Antonsen, Adm.dir. Betonmast Selvaagbygg, tlf: 901 71 889, e-post: frode.antonsen@betonmast.no

Vis flere stillinger: