Vigdis Sværen er tilsatt som ny daglig leder i Integra.

Vigdis Sværen ny leder i Integra

Vigdis Sværen er med virkning fra 1. april tilsatt som ny daglig leder i Integra - bransjeforeningen for tekniske systemintegratorer, som inngår i Nelfo.

Sværen er fagsjef næringspolitikk i Nelfo. Hun tar over etter Erik Pilgaard som har ledet Integra i over 10 år, og som nå går av med pensjon.

-Vi har store forventninger til Vigdis. Hennes bakgrunn og bransjekunnskap passer perfekt til å lede videreutviklingen av Integra til en enda sterkere bransjeforening, sier styreleder Tom Christiansen i Integra.

- Dette blir en svært spennende oppgave å ta fatt på. Jeg kjenner Integra og bransjen godt fra min nåværende stilling i Nelfo. Flere av Integras medlemmer er også Nelfo-medlemmer. Integras medlemmer representerer spydspissen av teknologi innen automatisering og systemintegrasjon. Gode rammebetingelser og lønnsomhet er viktig for bransjen. Jeg kommer derfor også til å fortsette som fagsjef næringspolitikk i Nelfo. Her er det mange synergier, sier Sværen.

Sværen leder også IEE - Interessegruppen for energieffektivisering. IEE er et nettverk av elektrobedrifter og leverandører som har, eller ønsker å tilegne seg kunnskap og kompetanse om energieffektivisering i næringsbygg.

Sværen er utdannet ingeniør og har bakgrunn fra store teknologibedrifter som Aker, Siemens og Bravida.¨'

NELFO er en landsforening i NHO.