Prosjektledere til entreprenører i vekst

Rett Bemannings tjenester bemanning og rekruttering til både midlertidig og faste stillinger. Vårt fokus og mål er å være lokale samarbeidspartnere med god kjennskap til ditt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og ansatte hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov.

Vi er medlem av NHO Service og er Revidert Arbeidsgiver, dette dokumenterer vår profesjonalitet og seriøsitet som arbeidsgiver.

Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus, Oslo
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som vil være prosjektleder fordi vi har flere entreprenører som etterspør din kompetanse på bolig- og/eller næringsbygg. Vi er derfor på jakt etter flere dyktige personer til ledelse og gjennomføring av store prosjekter.

Har du minst 5 års erfaring som prosjektleder med personalansvar for prosjektteam og innehar gode lederegenskaper fra prosjekter med omsetning på minimum 50 MNOK er du den vi kan være på jakt etter. Prosjektlederassistenter/anleggsledere med tilsvarende erfaring fra større byggeplasser som går med en prosjektleder i magen er også av interesse.

Du har selvfølgelig god teknisk innsikt og har utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør. Du har god kjennskap til SHA og prosjektleder sitt ansvar for sikkerheten slik at alle ansatte går hjem fra jobben uten skader og trives på arbeidsplassen. Du følger opp prosjektets økonomi, fremdrift og er meget opptatt av kvalitet. Du har gode kommunikasjonsevner og kan oppnå god kontakt med byggherrer så vel som å kunne samarbeide med håndverkerne på byggeplassen.

Søknadene behandles fortløpende og vi oppfordrer deg til å søke snarest mulig.

SØK HER

Kontaktpersoner

Elisabeth Mjelstad

Rådgiver

emj@rettbemanning.no

+47 977 36 782

Vis flere stillinger: