Prosjektleder

Fredensborg er et av Skandinavias største eiendomsselskaper med 25 000 leiligheter for utleie i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har eiendommer for ca. 50 mrd, omsetter for 2,5 mrd og sysselsetter 300 personer, herav 125 i Norge. Vi investerer betydelig i eksisterende portefølje og vokser i alle tre land. Ved siden av å eie og leie ut, satser vi også tungt på boligbygging med ca 6 000 boliger under utvikling, og destinasjons- og fritidsboligutvikling på Geilo, Flå og i Kragerø.

FirmaFredensborg
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2017

Er du norges beste prosjektleder?

… og har du lyst til å utvikle og bygge unike eiendommer med høye krav til kvalitet, interiør og estetikk?

Vi leter etter en prosjektleder utenom det vanlige:

Engasjert - Lidenskapelig opptatt av at det vi skaper sammen skal være i verdensklasse.

Kommersiell - Kvalitet i design og materialer koster - men med god prosjektering og gode valg, kan du skape mye verdi for de pengene vi bruker. Du forstår risikoen i byggeprosjekter, og hvor det kan gå galt.

Fornuftig - Gjør gode analyser, og velger riktig. Gang på gang.

Estetisk - personlig interesse for vakker arkitektur, interiør og design. Evner å knytte dette sammen praktisk og kostnadseffektivt.

Strukturert og pedagogisk - Ser verdien av å budsjettere og rapportere tid og penger. Ofte. Lager egne oppsett og liker å presentere dem.

Handlekraftig - Gjør egne analyser og skaper beslutningsgrunnlag. Betydelig gjennomføringsevne.

Besitter du disse kvalitetene og har erfaring fra bygg, arkitektur, interiørarkitektur eller andre relevante områder, vil vi gjerne ha en prat med deg. Byggfaglig-, arkitekt- eller ingeniørbakgrunn er en fordel. Vi tilbyr fantastiske prosjekter og muligheten til å jobbe med engasjerte eiere og kollegaer. Svært konkurransedyktige betingelser.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Nick Tollefsen på telefon 23 29 20 20 / 900 60 200.

Søk stilling

Vis flere stillinger: