Steinar Jarlsbo (f.v.), Silje Ballo Lassesen og Sverre Haugedal.

PROBEA forsterker teamet

I takt med økende oppdragsmengde har PROBEA ansatt tre nye prosjektledere. 

- Vi har de siste årene vært i sterk vekst innenfor offentlig og privat sektor, og ser at flere dyktige kollegaer må til for å dekke eksisterende og fremtidige prosjektlederoppdrag, heter det i en melding fra selskapet.

De nyansatte, Sverre Haugedal, Silje Ballo Lassesen og Steinar Jarlsbo, har lang erfaring fra ulike prosjektadministrative selskaper. Haugedal er utdannet ingeniør og økonom, og har gått inn i rollen som prosjektøkonom for Royal Christiania Hotel, som skal bli Norges største hotell. Lassesen er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har i tillegg en master fra eiendomsutvikling og -forvaltning. Hun jobber nå med prosjekter for Bærum kommune og Boligbygg. Jarlsbo er utdannet sivilingeniør, og kommer fra stillingen som direktør for BORI Utbygging. Han er nå involvert i prosjektutvikling og prosjektledelse av to boligprosjekter på Fornebuporten, som tilsammen har et areal på nærmere 37 000 kvadratmeter.

Administrerende direktør Øystein E. Johansen er svært fornøyd med ansettelsene.

- I rekrutteringen fokuserer vi på kompetanse, kvalitet og kulturbygging, og Sverre, Silje og Steinar har profiler som passer godt inn, og som vil bidra til videre vekst av selskapet. Med ansettelsene styrker vi firmaet som et av de få selskapene med rendyrket spisskompetanse innenfor prosjektledelse i bygg- og anleggsektoren, sier han.