John Magnus Lello (t.v.) overtar som direktør for avdeling tunnel etter Olav S. Guldseth.

Lello ny direktør for avdeling tunnel i Implenia Norge

John Magnus Lello er utnevnt som direktør for avdeling tunnel i Implenia Norge i forbindelse med at Olav S. Guldseth ønsker nye utfordringer utenfor selskapet.

Endringene blir gjeldende fra 1. april.

John Magnus Lello har jobbet som prosjektsjef i Implenia siden desember 2015 og vært nestkommanderende til Olav S. Guldseth.

Guldseth har pendlet fra Trondheim i over 30 år og ønsker nå nye utfordringer nærmere hjemmet, og Lello overtar og viderefører ansvaret som direktør for avdeling tunnel.

John Magnus Lello er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU, og har tidligere erfaring som blant annet prosjektleder i Leonhard Nilsen & Sønner.

- Tunnelavdelingen vil fremover rendyrke fokus og aktivitetsområde mot tunneldriving, vann- og frostsikring og datterselskapet Midtnorsk Betongsprøyting, og samtidig fokusere på å styrke kapasiteten innenfor prosjekt- og anleggsledelse, heter det i en melding fra selskapet.

– Vi takker Olav for hans utrettelige innsats innenfor tunnelområdet i Implenia og ønsker ham lykke med nye utfordringer. Hans kompetanse er vanskelig å erstatte, men vi mener den organisasjonen Olav har bygget opp har tilstrekkelig kompetanse og erfaring til å være blant Norges ledende miljøer innenfor tunneldriving. John Magnus er rett mann til å videreføre den viktige satsningen på tunnel i et marked som ser svært lovende ut. Jeg gleder meg til å få ham med i lederteamet, sier administrerende direktør i Implenia Norge AS, Stig Ingar Evje.