Delprosjektleder Øyfast - Prosjektavdelingen Region nord

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7400 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist24.04.2017

Prosjektenheten Prosjekt Øyfast har flere spennende veg-, bru og tunnelprosjekter som skal gjennomføres de nærmeste årene. Til disse spennende og omfattende byggeprosjektene søker vi 1 dyktig Delprosjektleder som skal ha ansvar for gjennomføringen av delprosjektene:

E8 Sørbotn - Laukslett: Ny E8 i Ramfjord skal erstatte den gamle vegen som går gjennom bebyggelsen. Prosjektet innebærer bygging av ny veg, tunnel og flere bruer og konstruksjoner.

Fv. 863 Langsundforbindelsen: Fergeforbindelsen mellom Ringvassøy og Reinøy skal erstattes med undersjøisk tunnel under Langsundet. I tillegg skal vegen på Reinøya oppgraderes, og nytt fergeleie etableres på nordenden av øya, slik at en får en mer effektiv kommunikasjon internt i Karlsøy kommune og ut mot regionen.

E6 Nordkjosbotn - Hatteng: Vi jobber med reguleringsplan for ny E6 fra Nordkjosbotn til Storfjord grense.

Stillingen skal i hovedsak ivareta ledelsen og koordinering av arbeid med reguleringsplaner, byggeplaner og utførelse for utbyggingsprosjekter i Tromsø regionen.

Delprosjektleder skal også være en støtte for prosjektleder. Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et solid fagmiljø, hvor spennvidden i oppgaver er stor og vil variere alt etter kompetanse.

Stillingen er organisert i Prosjekt Øyfast i Prosjektavdelingen Region nord. Kontorsted vil være Tromsø.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for å lede og koordinere plan og prosjekteringsarbeid.
  • Ansvar for utarbeidelse av konkurransegrunnlag, offentlige utlysninger og kontrahering.
  • Ansvar for å lede utbyggingsarbeid, herunder arbeidslederansvar for prosjektmedarbeidere, økonomioppfølging, oppfølging av byggherreforskriften, kvalitet og fremdrift.
  • Koordinering med andre faggrupper og etater internt og eksternt.

Kvalifikasjonskrav

  • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole innen bygg og anlegg, min. 3 år.
  • Erfaring fra byggeledelse i entreprisekontrakter eller erfaring fra prosjektledelse innen bygg/anlegg.
  • Kompetanse innenfor offentlige anskaffelser inkludert bygg og anlegg.
  • Kompetanse innenfor kontraktsadministrasjon, herunder økonomioppfølging.
  • Kompetanse i kvalitetsstyring inkludert kjennskap til aktuelle standarder.
  • Erfaring fra personalledelse og kjennskap til avtaleverk.

For søkere med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan utdanningskravet fravikes.

Søkere må ha førerkort klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på

Statens vegvesen har tre sentrale verdier. Profesjonell, fremtidsrettet og inkluderende. Vi søker deg som har sammenfallende verdier og kan:

  • Kommunisere godt muntlig og skriftlig, er løsningsorientert og kan vise handlekraft gjennom faglig styrke.
  • Engasjere medarbeidere og samarbeidspartnere til å tenke i framtidsscenarioer og vurdere hvilke krav dette stiller til våre leveranser.
  • Jobbe målrettet for at Statens vegvesen skal være imøtekommende, ha omtanke for omgivelsene og være tilgjengelig.
  • Generelt gode datakunnskaper, og behersker norsk muntlig og skriftlig.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid. Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Vi tilbyr også disse godene

  • Introduksjonsprogram og fadderordning.
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering.
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse.
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll.

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder.

Flere opplysninger om stillingen fås hos prosjektleder Jøran Heimdal tlf. 97643825 eller e-post jaoran.heimdal@vegvesen.no.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via (Søk denne stilling) på denne siden. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Søk her

Vis flere stillinger: