250 hadde mått opp til åpningen av varehus nummer 100. Foto.JohnnyVaetNordskog

Rusta åpnet varehus nummer 100

Onsdag åpnet den svenske varehuskjeden sitt hundrede varehus. Det er ikke tilfeldig at det skjedde i Norge.

Jubileumsåpningen fant sted i Steinkjer hvor folk hadde møtt opp i hopetall for å ta del i feiringen og benytte seg av de gode tilbudene. Til sammen var det 250 i kø da snoren ble klippet 09.00.

Fra før av har kjeden 15 varehus i Norge, og 84 varehus i Sverige. Norgessjefen i Rusta, Thomas Erlandsen, mener det ikke er tilfeldig at jubileumsåpningen fant sted i Norge.

– Rusta har tatt en tydelig posisjon i markedet med en god etableringstakt. At Rusta valgte å åpne varehus nummer 100 i Norge er et sterkt signal på at det skal satses tungt her til lands, forteller norgessjefen.

Det planlegges en kraftig ekspansjon de neste årene. Frem til sommeren 2018 skal antall varehus i Norge øke til 22. Senere i år åpner Rusta nye varehus i Bodø, Mo i Rana og Drammen. Og i første halvår av 2018 blir Rusta å finne i Hamar, Kristiansund, og Arendal. 

Salgssjef Carl Janzen (f.v), norgessjef Thomas Erlandsen, medgrunnlegger Anders Forsgren, butikksjef Julian Aksnes, adm.dir Göran Westerberg. Foto: JohnnyVaetNordskog