Implenia Norge etablerer region nord

Implenia Norge styrker sin satsning i Nord-Norge og etablerer en ny region nord. Bård Kristian Flore utnevnes til sjef for regionen.

Bård Kristian Flore

- Med bakgrunn i markedsmulighetene i det norske markedet har Implenia besluttet å gjennomføre tiltak for å styrke konkurransekraften og den regionale tilstedeværelsen i Nord-Norge, gjeldende fra 1. april, heter det i en melding fra selskapet.

- Bård Kristian Flore har jobbet som prosjektsjef i Implenia siden februar 2014 og vært leder for fjellsikringsenheten og hatt ansvar for å bygge opp en betydelig aktivitet for Implenia i vår nordligste landsdel. Bård Kristian er utdannet sivilingeniør innen bygg fra NTNU, og har tidligere erfaring som blant annet distriktssjef i Mesta på Helgeland.

Regionen vil dekke hele Nord-Norge inkludert pågående prosjekter i Trøndelag og ved prosjektkontoret i Ålesund. Videre vil oppfølgingsansvaret for datterselskapet Norbridge AS legges til Region Nord.

Administrerende direktør i Implenia Norge AS, Stig Ingar Evje, er svært fornøyd med å ha Bård Kristian på plass i denne stillingen. 

– Bård Kristian har over tid lyktes med å bygge opp en betydelig aktivitet for Implenia i vår nordligste landsdel. Jeg ser frem til å styrke denne satsningen ytterligere sammen med ham, sier Evje.