Administrerende direktør


Spennteknikk International AS er et av de ledende selskapene i Europa innen spennarmering til etterspente konstruksjoner, skråstag, lager og fuger til bruer og større bygg. Andre spesialområder er tunge løft og senk, samt produksjon av dempere og mekaniske spesialprodukter. Spennteknikk er også en anerkjent leverandør av lager og dempere til offshoreindustrien i det internasjonale markedet.

Størsteparten av oppdragene våre ligger innen bru- og anleggssektoren, men vi har også betydelige oppdrag innen større bygg og offshore.

Spennteknikk International AS utfører design, konstruksjon og oppfølging av onshore/offshoreløsninger. Produksjonslokaler i Norge (Kongsvinger), Polen og Østerrike.

Spennteknikk International har datterselskap i Polen, Østerrike, Tyskland, Sveits, Sverige og Norge, som betjener det svenske markedet.

Internasjonalt er Spennteknikk representert gjennom BBR VT International Ltd i Sveits. 

Samlet omsetning på 350 mill NOK.

FirmaAssessit for Spennteknikk International
FylkeOslo
StedØstlandet
Søknadsfrist16.04.2017

Strategi - Forretningsutvikling - Ledelse

Vi søker en strategisk toppleder til å lede vår internasjonale virksomhet.

Som administrerende direktør skal du videreutvikle vår visjon strategi og mål. Vi ser etter en ny leder som tar ansvar for drift og videreutvikling av et konsern med klare ambisjoner om vekst og utvikling. Forretningsutvikling og nye markedsområder står høyt på agenda.

Aktuell kandidat er en erfaren leder med dokumenterbare resultater. Du har god erfaring med endring, er tydelig i din kommunikasjon og har en inkluderende lederstil. I tillegg skaper du et godt arbeidsmiljø, bygger gode relasjoner og nettverk både i og utenfor virksomheten.

Du vil ha overordnet ansvar for Spennteknikk AS og våre internasjonale datterselskaper. Styrke selskapets posisjon i markedet, samt skape nye forretningsmuligheter både nasjonalt og internasjonalt.

Kontaktpersoner

Kenneth Ryvoll Klev

Seniorkonsulent

krk@assessit.no

+47 970 64 624

Øistein Magnussen

Partner

oma@assessit.no

+47 90 10 60 60


Søk stilling