Erfaren ingeniør/sivilingeniør sporprosjektering

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Sweco har sitt hovedkontor på Vækerø hvor det i dag sitter rundt 400 medarbeidere. Vår Avdeling Vei og bane har 30 ansatte og sammen med en rekke andre avdelinger som prosjektadministrasjon, VA, Samfunnsplanlegging, Anlegg og Miljø, Bygg og konstruksjoner og Akustikk arbeider vi med spennende oppgaver innenfor ulike deler av samferdselsmarkedet.

Banegruppen i Sweco består av 14 personer som har variert og solid erfaring fra alle plannivåer innenfor baneplanlegging og prosjektering. I denne faggruppen har vi samlet nesten alle jernbanetekniske fag; spor, elektro, tele og KL. Vi jobber i hovedsak med jernbane og trikk, og ha i dag mange spennende oppdrag; InterCity Moss, InterCity Dovre, Vestfoldbanen, Storgata i Oslo, Majorstuen, Fjordtrikken, Bybanen i Bergen m.fl.

Arbeidsoppgaver:

  • Sporprosjektering
  • Utarbeidelse av samordningsmodeller
  • Utarbeidelse av tilbudsbeskrivelser
  • Arbeidet vil spenne fra hoved- til byggeplaner og prosjekteringsledelse
  • Det er også aktuelt med prosjektledelse og fagledelse i ulike oppdrag

Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal kunne være med å utforme sin egen hverdag, så mulighetene for en variert og utfordrende hverdag er meget store!

Muligheter:

Etterspørselen på banekompetanse er stor, og prognosen fremover viser at etterspørselen kommer å øke enda mer. Vi har mange komplekse og utfordrende prosjekter, og vi har et meget sterkt miljø innenfor 3D-prosjektering og samarbeid mellom ulike fag og lokasjoner. Vi arbeider kun i siste versjon av Novapoint i alle oppdrag og satser mye på å legge til rette for nye og moderne arbeidsformer som samtidig prosjektering. Vi har tett samarbeid med BIM som bistår både med BIM-koordinatorer, geomatiker og programspesialister.

Din bakgrunn:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med minimum 5 års erfaring
  • Du har veldig god kjennskap til prosjektering med Autocad / Novapoint
  • Du har god kjennskap til sporprosjektering etter BaneNORs tekniske regelverk eller prosjekteringsgrunnlag for trikk i Oslo
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Du viser engasjement, er kommunikativ, er en lagspiller og har godt humør, også i krevende situasjoner
  • Du har lyst til å utvikle deg videre innenfor dine interessefelt og denne stillingens fagområde
  • Du trigges av å jobbe i 3D på tvers av fagene og land

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Annika Kron

Gruppeleder

+47 410 701 44

Søk stilling

Vis flere stillinger: