Velkommen til Byggedagene 2017

Onsdag og torsdag denne uken er det klart for byggenæringens store begivenhet denne våren - Byggedagene med ByggeGalla 2017 på Radisson BLU Plaza hotel i Oslo.

Det er i år 18. gang dette arrangementet går av stabelen - og vi kan melde om rekordgod deltakelse. Over 500 personer er påmeldt til arrangementet på dagtid onsdag og på ByggeGalla er det påmeldt rundt 460 personer. Aldri tidligere har vi hatt så mange tilstede på dag 2, der over 400 personer har meldt sin ankomst. Totalt kommer over 800 personer innom arrangementet, og dette skulle tyde på at teamet for årets samling har truffet bra, og at dette er noe næringen ønsker å få mer kunnskap om. Byggedagene 2017 står i digitaliseringens tegn – med headingen «Byggenæringens nye hverdag».

Ingen kan med sikkerhet si hva fremtiden bringer – men vi kan helt sikkert slå fast vi står foran en større omveltning av norsk næringsliv gjennom digitaliseringen av samfunnet. Hvordan står byggenæringen i et slikt perspektiv? Dette får vi forhåpentligvis lære mer om i løpet av onsdag og torsdag - og vi ønsker at denne samlingen kan bidra til å bringe næringen noe lengre fremover i den digitale fremtiden. Ikke minst håper vi at samlingen kan bidra til å inspirere og starte opp noen spennende prosesser i tiden fremover.

En rekke dyktige personer vil dele av sine erfaringer og synspunkter fra scenen i år. I tillegg til en rekke personer i og rundt næringen, får vi blant annet høre fra Erna Solberg og Jonas Gahr Støre.

Onsdag kveld inviteres det til ByggeGalla, hvor blant annet vinnerne av prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets Trebyggeri offentliggjøres.

Vi i Byggeindustrien/bygg.no vil selvsagt rapportere rundt alt som skjer av stort og smått på arrangementet i dagene som kommer. 

 Dersom du ikke har mulighet til å delta på årets utgave av Byggedagene, får du også i år mulighet til å følge arrangementet live via bygg.no.

Sendingen kan du se her.

Her finner du programmet for de to dagene.

Byggedagene arrangeres av Byggeindustrien, BNL og EBA. Dag 2 skjer i samarbeid mellom Bygg21, Norges Forskningsråd, SINTEF, Enova og Innovasjon Norge.

Velkommen – vi gleder oss!