Bernt Sverre Merhammer er ny markedssjef i Multiconsult. Foto: Multiconsult

Bernt Sverre Merhammer ny markedssjef i Multiconsult

Multiconsult har ansatt ny markedssjef for sitt nye forretningsområde By & Samfunn.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding på sine nettsider.

Som markedssjef for det nye forretningsområdet skal han, ifølge meldingen, lede og koordinere markeds- og salgsarbeidet på tvers av hele konsernet. I tillegg til stillingen som markedssjef får han en sentral rolle i Multiconsults datterselskap Analyse og Strategi.

Mehammer startet i stillingen 1. april. Han vil jobbe tett med forretningsområdeleder for By & Samfunn, Bjørn Oscar Unander.

– Med Bent Sverre får Multiconsult en markedssjef med dyptgående innsikt i samfunnsutviklingen gjennom hans mangeårige politiske erfaring og hans erfaring som konsulent i COWI. Jeg er overbevist om at han vil bidra til å styrke vår satsning innen By & Samfunn, sier Unander.

Mehammer er utdannet samfunnsøkonom, og har de siste fem årene vært ansatt i COWI som blant annet leder for samfunnsøkonomi og leder for en rekke oppdrag innenfor byutvikling. Han har politisk erfaring fra Stortinget, som statssekretær i Finansdepartementet og som politisk rådgiver i SVs stortingsgruppe.

– Med Bernt Sverre Mehammer på laget får vi få et ekstra gir i Analyse & Strategi. Vi styrker oss faglig gjennom hans dyktighet og kompetanse innenfor bærekraftig byutvikling, samfunnsøkonomi og fremtidens transportløsninger, sier Unander.