Illustrasjon: Altitude/Tegn_3

ÅF er med på å utvikle ny trampolinepark

I løpet av sommeren 2017 åpner Altitude sin første trampolinepark i Norge på Billingstad utenfor Oslo. ÅF leverer prosjektledelse, arkitekttjenester og lysdesign til prosjektet.

Trampolineparken på 1.800 kvadratmeter vil tilby et bredt utvalg av hoppe- og klatremuligheter. I tillegg blir det syv rom for bursdagsfester, andre arrangement og en kafeteria.

Det er et økende marked for trampolineparker i hele verden, inkludert Norge. Trampolineparken på Billingstad er et samarbeid mellom norske Apex og amerikanske Altitude. Sistnevnte er en franchisekjede med trampolineparker over hele USA. Dette blir deres første trampolinepark i Norge.

- Jeg har besøkt masse trampolineparker i USA og Europa og mener at dette blir en av de råeste trampolineparkene jeg har sett, ikke bare i forhold til et nesten uendelig antall hoppemuligheter men også lys- og lydopplevelse. Planen er å åpne flere trampolineparker i Norge etter hvert, sier Apex-direktør Samer Sidani i en pressemelding.

ÅF har vært med helt fra starten av prosjektet da lokasjonen ble valgt og er allerede godt i gang med prosjekteringen. De samarbeidende ÅF-selskapene er ÅF Engineering, ÅF Lighting og arkitektselskapet tegn_3.

- Dette er et spennende prosjekt for oss hvor vi får utnyttet den tverrfaglige kompetansen i ÅF. Det har vært en stor fordel for oss å være med fra starten både i forhold til prosjektgjennomføring og valg av endelige løsninger, sier Ottar Skarstein, direktør Bygg og Industri i ÅF Engineering.

- Vi er veldig fornøyde med det teamet har levert så langt. For oss var det avgjørende å jobbe med de beste ekspertene og det har helt klart vært en fordel å ha en «one stop shop» for de tjenestene vi trengte. Det har gjort koordineringen mye enklere, sier Sidani.

Trampolineparken bygges i det tidligere Varner-bygget på Billingstad som eies

av Eiffel Eiendom AS og Asker Eiendom AS. DNB Næringsmegling AS har bistått i forbindelse med utleie av eiendommen.