Avdelingsleder i Veidekke entreprenør, Torgrim Dalseg og administrerende direktør i Undervisningsbygg, Rigmor Hansen signerte i dag kontrakt på utbygging av nye Uranienborg flerbrukshall.

Veidekke bygger underjordisk flerbrukshall

Undervisningsbygg og Veidekke signerte i dag kontrakt på utbygging av nye Uranienborg flerbrukshall. Kontrakten har en samlet verdi på 112 millioner kroner inkludert merverdiavgift.

- Uranienborg skole får en flerbrukshall som skal ligge midt mellom skolen og kirken Uranienborg. Det blir en tredelt hall med en spilleflate på 20 x 32 meter med tilhørende garderobefasiliteter, forteller prosjektleder i Undervisningsbygg, Kristi Hjelle Horntvedt i en pressemelding.

- Parken over hallen er bevaringsverdig, og skal tilbakestilles etter at flerbrukshallen er ferdigstilt.. At vi nå har valgt en entreprenør som er godt vant med å gjennomføre store prosjekter midt i byen, er en stor fordel, legger hun til.

Byggearbeidene igangsettes allerede i sommer og at underjordiske flerbrukshallen på Uranienborg skal stå klar til bruk sommeren 2019.