Godt utgangspunkt for Eliaden 2018

Prosjektdirektør Svein Arnesen har godt håp om å gjenta suksessen fra Eliaden 2016. Så langt er 75 utstillere allerede forhåndspåmeldt til Eliaden 2018.

- Cirka 4.500 kvadratmeter er reservert til nå. Mange av dem som har sikret seg plass, er store flaggskip som har vært med på alle messene siden starten, forteller Arnesen.

28. mars er det kickoff for påmelding via Eliadens nettsider, som har fått en betydelig oppgradering siden sist.
- De gamle nettsidene var ikke responsive, og de var heller ikke tilpasset mobiltelefon. Den tilpasningen må et nettsted ha i dag, fordi tiden vi bruker på mobilen er raskt økende. Nettstedet har også vært litt vanskelig tilgjengelig. Det var tungt å finne fram til den informasjonen man søkte. Med den nye løsningen skal det være mye enklere å orientere seg. Vi har også justert litt på designen, med bedre bildebruk og litt annet innhold, forteller Arnesen.

- Ikke minst skal det bli enklere for utstillerne å melde seg på. Denne gangen går startskuddet for online-påmelding to måneder tidligere enn sist. Vi ser ingen grunn til at utstillerne trenger å vente i månedsvis på muligheten for å melde seg på via nett.

Eliaden arrangeres 29.-31. mai 2018.