VVS-ingeniør - Bodø

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist18.04.2017

Vårt kontor i Bodø har 25 medarbeidere innen ulike fagdisipliner. Til vår VVS-seksjon, som i dag består av 4 medarbeidere, søker vi etter en utadvendt og erfaren ingeniør/sivilingeniør/master som ønsker å arbeide sammen med oss for å videreutvikle seksjonen.

Om stillingen

Arbeidsoppgavene vil tilpasses kompetanse, interesse og erfaring til den som ansettes, samt tilgang på oppdrag. VVS-seksjonens oppgaver omfatter i dag i hovedsak:

  • Prosjektering av VVS-anlegg i bygg
  • Teknisk byggeledelse
  • Tilstandsvurderinger og ENØK-tiltak
  • SD-anlegg

Prosjektene varierer fra helsebygg, skolebygg, boligbygg til større industriprosjekt.

Hvem vi søker

Vi ser etter VVS-ingeniør/sivilingeniør/master med minimum 5 års erfaring og gjerne med FG-900-sertifisering. Vi søker primært etter kandidater med erfaring fra prosjektering av VVS-tekniske anlegg. Vi legger særlig vekt på erfaring med varmeanlegg. Alle prosjektering hos oss gjøres i Revit. Du må trives med å arbeide selvstendig i en direkte kunderelasjon. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Løsningsfokusert og beslutningsdyktig
  • Omgjengelig og med gode samarbeidsevner
  • Beherske relevant programvare.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Søknadsfrist: 18. april 2017

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Vis flere stillinger: