Arealplanlegger - Bodø

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist18.04.2017

Vårt kontor i Bodø har 25 medarbeidere innen ulike fagdisipliner. Vi ønsker nå å etablere arealplanlegging som en ny fagdisiplin og søker derfor etter en erfaren og initiativrik arealplanlegger/reguleringsarkitekt som vil være med å bygge opp fagområdet på kontoret i Bodø i nært samarbeid med våre arealplanleggere på kontorene i Trondheim, Tromsø og Alta.

Om stillingen

Vi søker dyktig reguleringsarkitekt eller arealplanlegger som kan jobbe selvstendig med prosjekter knyttet til by- og tettstedsutvikling, kommune- og reguleringsplanlegging, mulighetsanalyser med mer. I tillegg vil stillingen omfatte markedsarbeid og kundekontakt.

Hvem vi søker

Vi ser etter arealplanlegger/sivilarkitekt med minimum 5 års erfaring. Vi er opptatt av å jobbe flerfaglig for å skape gode løsninger for den enkelte og samfunnet. I dette samspillet er vi avhengig av faglig dyktige medarbeidere med et stort samfunnsengasjement, som er utadvendt, kreativ og selvstendig og som samtidig liker å jobbe sammen med andre. Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Erfaring med by og tettstedsutvikling
  • Erfaring fra offentlige planprosesser
  • Evne til å arbeide selvstendig, lede andre og arbeide godt i team
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Søknadsfrist: 18. april 2017

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:
Avdelingsleder Rolf Støre (915 62 290)

Vis flere stillinger: