Tekniker - storkjøkkenbedrift

Rett Bemannings tjenester bemanning og rekruttering til både midlertidig og faste stillinger. Vårt fokus og mål er å være lokale samarbeidspartnere med god kjennskap til ditt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og ansatte hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov.

Vi er medlem av NHO Service og er Revidert Arbeidsgiver, dette dokumenterer vår profesjonalitet og seriøsitet som arbeidsgiver.

Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Siden 1947 har vår oppdragsgiver bygget en unik kompetanse og vært ledende innen storkjøkkenutstyr til blant annet bedriftskantiner, hotell og restauranter, Forsvarets forlegninger, marine og offshore installasjoner, barnehager og skoler. De har knyttet nære bånd til kvalitetsleverandører over hele verden som sørger for driftssikre produkter av høy kvalitet.

Selskapet har avdelinger med butikker og showroom i Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Bergen, Harstad, Bodø og Oslo.

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi tekniker til deres avdeling i Oslo. Du vil inngå i et godt innarbeidet team med fem kollegaer, og i hovedsak ha din faste kundeportefølje som geografisk befinner seg fra Bærum til Oslo. Du jobber selvstendig, og planlegger dine oppdrag via service og reparasjonsoppdrag som du styrer ved bruk av Pad. Samtidig får du support og oppfølging fra egen avdeling. Du trenger således ikke å være innom kontoret utover et par dager i uken, eksempelvis når dere har avdelingsmøter.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et solid og veldrevet selskap som satser og investerer i sine ansatte, og som ønsker å bidra med din kompetanse og innsats i bedriftens videre vekst.

Vi tilbyr:

* Sosialt og uformelt arbeidsmiljø i et veldrevet og solid selskap
* Konkurransedyktige betingelser bestående av fastlønn og bonus
* Gode pensjonsordninger
* Fleksibel arbeidstid
* Servicebil

Arbeidsoppgaver:

* Service og reparasjonsoppdrag ute hos bedriftskundene
* Ivareta faste serviceavtaler
* Utføre alt fra små enkeltoppdrag, til store installasjoner

Kvalifikasjoner:

* Allsidig teknisk bakgrunn, gjerne fra bransjen
* Fagbrev foretrekkes, eksempelvis elektriker Gr. L
* Kundefokusert og utadvent
* Selvstendig og strukturert
* Du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig
* Førerkort kl. B

Av personlige egenskaper vektlegger vi at du er selvstendig, løsningsorientert, serviceminded og faglig dyktig. Gode betingelser tilbys hos en interessant og seriøs aktør i markedet, med store muligheter for personlig utvikling og spennende arbeidsoppgaver.

Er du den vi søker etter? Ring Per Espen Nordstrøm på tlf.: 977 35512 for mer informasjon, eller send din søknad / CV via "søk på stillingen" på denne siden

Søknader behandles forløpende.

Vis flere stillinger: