Stor interesse rundt Byggedagene 2017

Årets utgave av Byggedagene nærmer seg nå med stormskritt - og vi gleder oss til vise frem hvordan byggenæringen står i forhold til den digitale fremtiden. 

Vi ønsker rett og slett å belyse hva fremtiden bringer sett i forhold til den fjerde industrielle revolusjon, og vi spør om næringen er forberedt? Forhåpentligvis får alle som deltar på årets arrangement, som er det 18. i rekken, svar på flere spørsmål innen dette feltet.

Vi har knyttet til oss en rekke ledende personer som vi mener vil kunne belyse dette temaet som så mange snakker om. Blant annet er vi er stolte over å kunne presentere statsminister Erna Solberg som kommer for å åpne konferansen. I tillegg kommer selvsagt adm. dir. Jon Sandnes i BNL som blant annet vil plassere byggenæringens rolle i det digitale samfunnet. Det er også lagt opp til et meget godt kvalifisert panel bestående av Erna Solberg, Jonas Gahr Støre (AP), Jon Sandnes, Arne Giske (Veidekke), Egil Skavang (Arkitektbedriftene) og Beate Størkson (Viscenario) som følger opp med en samtale rundt den digitale tidsalder. Det er også en rekke andre spennende innslag både på dag 1 og dag 2. Dag 2 er et samarbeid mellom Bygg21, Norges Forskningsråd, SINTEF, Enova og Innovasjon Norge.

Som tidligere inviterer vi selvsagt også til ByggeGalla i Sonja Henie-salen onsdag kveld, hvor prisene Årets Bygg og Årets Anlegg samt Årets Trebyggeri blir delt ut.

Det er god påmelding til arrangementet, så det er tydelig at årets tema interesserer mange i næringen. Arrangementet går av stabelen på Radisson BLU Plaza Hotel onsdag 29. og torsdag 30. mars. Det er fortsatt mulig å melde seg på, men nå begynner det virkelig å haste.

Aller siste frist til å melde deg på Byggedagene 2017