BetonmastHæhre tok med seg 540 ansatte på samling i Davos

Det nyetablerte konsernet BetonmastHæhre er opptatt av å skape en felles bedriftskultur, og har som et ledd i dette tatt med seg 540 medarbeidere for å bygge kultur i sveitsiske Davos. 

- Det er klart det er ressurskrevende å samle så mange ansatte til et arrangement av denne typen, men dette er en investering som vil betale seg mange ganger. Det å bringe mennesker sammen og stake ut en felles vei er et meget viktig som et ledd i bygge opp kulturen det nye konsernet skal bestå av, sier konsernsjef Jørgen Evensen.

Betonmast har også tidligere hatt med seg en stor andel av sine ansatte på slike sammenkomster, men det er første gang de tre konsernene er samlet under felles paraply.

Det er utvilsomt en stor oppgave å arrangere en samling av denne typen, ikke minst logistikkmessig. Konsernet har leid inn tre fly for å frakte de mange ansatte til Davos, hvor det hele fredag og lørdag er lagt opp til ulike fellesaktiviteter.

- Det er imponerende å være en del av en slik gruppe samlet i felles uniform, og det er inspirerende å se så mange dyktige medarbeidere dra i samme retning, legger Evensen til.

BetonmastHæhre har nå en omsetning på rundt 9,2 milliarder kroner, og er totalt cirka 2.100 ansatte.