Djerving søker prosjektingeniører som er djervere enn andre ingeniører

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt. Lover, forskrifter, veiledninger, standarder alt må hensyntas for å realisere en visjon. Som djervinger går vi inn i utfordringene med krum nakke og løser dem -- med et skarpt blikk for effektive løsninger og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt.

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av bygningskonstruksjoner i betong og stål. Med god ordretilgang og planlagt utvidelse fortsetter vi en jevn og trutt vekst. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie -- en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap.

FirmaDjerving
FylkeOslo, Oslo
Søknadsfrist03.04.2017

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss vil du jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre.

Vi ser etter ingeniører innen konstruksjonsteknikk bygg som får følgende oppgaver og ansvar:

  • Prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner
  • Dimensjonering
  • Modellering
  • Utarbeidelse av tegninger
  • Kontroll
  • Oppdragsledelse

For å bli en av disse Djervingene må du være ingeniør (bachelorgrad el tilsv) med relevant erfaring fra rådgivende ingeniørfirmaer eller leverandører, eller du kan være nyutdannet. Du forstår konstruksjonsteknikk, har blikk for produksjonsvennlige løsninger og kan jobbe strukturert med ansvar. Og du må være hyggelig.

Ikke nok med at du blir en Djerving, vi tilbyr også konkurransedyktig lønn og har bonusordning. Fem ukers ferie og fri julaften, romjulen, nyttårsaften og påskeuken. Kortere arbeidsdag i sommermånedene, og fleksible arbeidstidsordninger. Gode forsikringsdekninger, fri telefon og dekning av privat internett.

Kontaktperson

Rune Moen, daglig leder, tlf: (+47) 971 17 450

søk her

Vis flere stillinger: